ékszer

Luxus ékszerek elérhető közelségben

Van egy olyan ékszermárka, amely mára meghódította a világot, népszerűsége töretlen. Megfizethető áron kínál luxust mindenkinek, minden alkalomra. Mikor alapították? Milyen termékek találhatóak a kínálatban? Milyen kristályokat tartalmaznak az ékszerek? A cikkben megválaszoljuk a kérdéseket, és annak is utánajárunk, hogy mit érdemes tudni erről a márkáról.

Karikagyűrű-választás, az esküvőszervezés fontos mérföldköve

Ahogy szervezzük az esküvőt, előbb-utóbb eljutunk a karikagyűrű-választásig, amely igazán fontos része a szertartásnak. Ezek az ékszerek jelképezik a végtelen szerelmet. Egy életre választunk gyűrűt, így alaposan át kell gondolni, hogy milyen típus mellett döntünk.

Hogy a meglepetés igazán örömteli legyen

Káprázatos gyűrűvel szeretnéd meglepni a párodat? Ugyanakkor fogalmad sincs, hogy honnan vásárolj? Az a rémálmod, hogy leforrázva állsz, vagy éppen térdelsz a szerelmed előtt, miközben lecsúszik az eljegyzési gyűrű az ujjáról? A félelmeid teljesen valósak. Ám ne izgulj tovább feleslegesen, mutatjuk, mit tegyél!

Őszi ékszerkollekció: készen állsz az újdonságokra?

Az ékszereket egész egyszerűen nem lehet megunni, és mindannyian szeretjük időről időre frissíteni a saját gyűjteményünket új, csodás darabokkal. Ebben szerencsére a gyártók is a kedvünkre tesznek azzal, hogy újabb és újabb kollekciókkal örvendeztetnek meg minket.

Női vezetőként válassz luxusórát!

Nőként számtalan ékszertípust viselünk, és mind közül kiemelkedő szerepe van az óránknak is. A karóra ugyanis ma már nem elsősorban az időmérést szolgálja, hanem egy másik szerepe erősödött meg. Az órára legfőképpen ékszerként tekintünk, és mint olyan, kiemeli megjelenésünket, magabiztossá tesz, és erősíti kisugárzásunkat.

Te is büszke vagy a hajkorondára?

Rockerként talán nincs is jobb érzés, mint amikor egy jó zúzós koncerten kiengedheted a dús hajad, és a zene ritmusára rázva, pörgetve, forgatva kiüvöltesz magadból mindent, miközben örömhormonok hada szabadul fel a testedben. Valld be, hogy te is imádod ezt a féktelen tombolást!

Minden gyűrű méretezhető!

Azt az infót kaptad, hogy az általad átalakítani kívánt gyűrű nem méretezhető? Hát el kell keserítsünk, ez így egyáltalán nem igaz, mivel egy-két apró kivétellel minden gyűrűt lehet méretezni. Elmondjuk, hogy mit kell tudni a gyűrű méretezéséről.

Stílusos kiegészítő: a mandzsettagomb

Egyéniséged, stílusod szavak nélkül is kifejezheted, amely az apró részletekben rejlik. Gondoltad volna, hogy néhány parányi kiegészítő, például egy pár mandzsettagomb is kiválóan tükrözi azt, hogy ki is vagy valójában? Egy kézfogásban már alapvetően benne van a magabiztosságod, az élethez való hozzáállásod. Amennyiben mandzsettagombot viselsz, a kézfogást még hansgúlyosabbá teheted, így az első találkozáskor elárulsz magadról még valamit: az egyéniséged.

Feliratkozás RSS - ékszer csatornájára