gyerek

Milyen sorsra hivatott a gyermeked? A számmisztika megmondja!

A numerológia szerint minden ember egy meghatározott céllal érkezett a Földre, a születési dátumunk pedig elárulja, mi lehet a küldetésünk. Ha gyermeked jövőjéhez szeretnél egy kis iránymutatást, add össze a születési dátumának számait, amíg egyetlen egyjegyű számot nem kapsz, majd olvasd el a hozzá tartozó jellemzést!

Minden szülő rémálma: hosszú utazás gyerekkel

Szülőként kinek ne lenne ismerős az utazások alkalmával az "Anya unatkozom", "játszunk valamit" vagy épp a "mivel foglaljam el magam?" kezdetű mondatok. Ezeket hatékonyan kiküszöbölhetjük egy-egy jól megválasztott utazójátékkal. Lássuk, hogy milyen játékok ideálisak autózáshoz, vonatozáshoz vagy épp repüléshez!

4 kreatív játék gyerekeknek, internetezés helyett

A mai fiatal generáció már úgy nő fel, hogy körülveszi őket az online tér. Még olvasni sem tudnak, de már a YouTube-on nézik a rajzfilmeket, és órákig játszanak a tableten vagy a számítógépen. Pedig az “offline” világban is rengeteg olyan nagyszerű játék létezik, ami úgy is kiváló szórakozást nyújt, hogy közben még a kreativitást is fejleszti, és ráadásul a végeredmény is kézzel fogható lesz. Nézzünk is meg néhányat!

Szexuális felvilágosítás: mikor és ki beszéljen a gyerekkel?

Nagyon sok szülőben a gyermek egészen kicsi korától ott a félsz, hogy mikor kell majd sort keríteni arra a kínos szexuális felvilágosításra. Jobb minél korábban, vagy hagyható későbbre? És ki tegye meg? Bízzuk az iskolára, vagy van a felvilágosításban a szülőnek is felelőssége? Egyáltalán mit mondjunk? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ.

 

Feliratkozás RSS - gyerek csatornájára