4 for Dance

Projektzáró témanap az Igrice Néptáncegyüttessel

2020. január 31-én zárul az Igrice Néptáncegyüttes "A népi kultúra fejlesztő hatása a köznevelésben" című pályázata, mely alkalomból az Együttes projektzáró témanapot rendez a Váci Mihály Kulturális Központban. A 100%-os támogatási intenzitású projekt megvalósításához az Együttes 23,42 millió forint vissza nem térítendő Európai Uniós támogatást nyert el.

TáncKluzív – DanceClusive

 A „4 FOR DANCE” Tánc, Sport és Kulturális Egyesület (http://4fordance.hu/) és norvég partnerszervezete 2017. januárjában sikeresen megvalósította az EGT Finanszírozási Mechanizmus keretében támogatott „TáncKluzív” (DanceClusive) című projektjét.

TáncKluzív – DanceClusive

A „4 FOR DANCE” Tánc, Sport és Kulturális Egyesület 2016. júniusában megkezdte az EGT Finanszírozási Mechanizmus keretében megvalósuló „TáncKluzív” (DanceClusive) című projektjének megvalósítását.

10 ÉVES A 4 FOR DANCE Jubileumi gála meglepetésvendégekkel

A jubileumi gálaműsorban a 4 for Dance együttes életét végig kísért koreográfiák és pillanatok láthatóak majd, a kezdeti próbálkozásoktól a világbajnokságot nyert számokat beleértve, a legújabb műsorszámoktól a legérdekesebb koreográfiákig, tele humorral, sztárvendégekkel és látványos megmozdulásokkal, a jól megszokott minőségi 4 for Dance stílusban.

Szabadtéri Nyár 2015

Nyíregyházi Szabadtéri Nyár 2015

A Szabadtéri Nyár 2015-ös programjában színvonalas színházi előadásokkal, ingyenes filmvetítésekkel és bábelőadásokkal várják a szórakozni vágyókat. 

Táncfarsang 2015 Nyíregyházán

Nyolc előadás szerepel a február első hetében, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban megtartandó idei Táncfarsang programjában.
 

Gálával ünnepel a tíz éves 4 for Dance

A táncegyüttes tíz éves jubileumi gálaműsort rendez, amelyben színpadra állítják a pályafutásuk legfontosabb momentumait. A rendezvényen Sub Bass Monster, Kiss Endi, Szabó Ádám, a Strokes, Dj Pégé és Puskás Peti is színpadra lépnek.
 

Kiállítás a Nyír Plazaban

A Plaza Galéria és Fotóstúdió megnyitója alkalmából szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt 2014. február 3-án, hétfőn 16 órára egy kiállítás megnyitójára.
 

Kukkantson be a 4 For Dance klipforgatásába!

A 4 For Dance Nyíregyházán forgatta klipjét A nagysikerű nyíregyházi táncformáció, a 4 For Dance a Móricz Zsigmond Színházban forgatta videóklipjét. Az eseményre a Nyírport.hu is hivatalos volt.

Jótékonysági Rendezvény és Gálaest a BuSzaCsában

Jótékonysági Rendezvény és Gálaest a BuSzaCsában A vörösiszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére szerveznek Jótékonysági Rendezvényt és Gálaestet a 4 For Dance és Barátai, az Alapfokú Művészeti Iskolák összefogásával, november 14-én.

Családi Nap Rozsrétszőlőn

Családi Nap Rozsrétszőlőn Augusztus 21-én Családi Napot rendeznek Rozsrétszőlőn. Az egész napos programok között lesz focibajnokság, tombolasorsolás és tűzijáték. A nap folyamán fellép a 4 for Dance és a United is.

Kossuth téri és Sóstói Nyári Zenés Esték 2010

Kossuth téri és Sóstói Nyári Zenés Esték 2010 Július-augusztus hónapban rendezik meg Nyíregyházán a Nyári Zenés Estéket, két helyszínen - a belvárosban a Kossuth téren és Sóstógyógyfürdőn a székely kapu melletti szökőkútnál.

Oldalak

Feliratkozás RSS - 4 for Dance csatornájára