Almamag

Almamag-híd: Bemutatkozó egészségfesztivál

Új egészség-programot indít április végétől a www.almamag.hu életmódportál, melynek neve Almamag-Híd Az Egészséghez.  A program lényege, hogy egy példaértékű együttműködést valósítson meg a gyógyulás folyamatában részt vevő orvosok és alternatív terapeuták, valamint a gyógyítók és a betegek között lévő patikák közreműködésével.

„Úton önmagunkhoz”- önismereti mozgás workshop sorozat Nyíregyházán

„Ismerd meg önmagad!” Ajánlotta évezredekkel ezelőtt a delphoi jósda bejárata feletti üzenet. Önmagunk megismerésének számtalan útja lehet. Egyik ezek közül saját testünk, mozdulataink érzékelésén keresztül vezethet.
 

Női klub alakul Nyíregyházán

Hiánypótló kezdeményezést indított útjára Nyíregyháza közelmúltban megnyílt életmód tanácsadó és terápiás központja, az almamagház a Bercsényi utcában. A Nőkről – Nőkért elnevezésű klubjával.

Tele kézzel és tele szívvel az almamagház tündérországából

Tele kézzel és tele szívvel az almamagház tündérországából Töprengve ülök a papír, illetve a billentyűzet fölött. Karácsony. Honnan közelítsem? Hogyan írjak róla úgy, hogy valóban arról szóljon, ami a lényege volt mióta világ a világ? Hogyan írjak róla úgy, hogy a szívek nyíljanak meg, és ne csupán a pénztárcák…

Generációk napja Nyíregyházán

Generációk napja Nyíregyházán  Az "Egy város arca" c. program keretén belül újabb rendezvényre kerül sor. Ez alkalommal az  Almamag csoporttal karöltve a Generációk napja elnevezésű program megrendezésére kerül sor.


Az ország első almamagháza Nyíregyházán

 Az almamag csoport két éve tevékenykedik, hogy a megyeszékhelyen összefogja azokat a szakembereket, akik a testi-lelki egészségmegőrzés területén tevékenykedve hozzájárulhatnak életünk egészségesebbé és harmonikusabbá tételéhez.

Nyíregyházi program az anyatej világnapján

  Nyíregyházán 2010. július 27-én a Stadion u. 8./a-ban lévő terhesgondozó ad otthont az anyatejes világnap programjának. A nap folyamán szakemberek beszélnek a szoptatás pszichológiai hatásairól, a szoptatás és az anyatej jelentőségéről.

VIII. Sóstói Öt Elem Ezoterikus Fesztivál - Az élővércsepptől az állatterápiáig

A Sóstói Múzeumfalu immár nyolcadik alkalommal ad otthont az ország leglátogatottabb szabadtéri ezoterikus fesztiváljának. A cél  az, hogy azokat a szakembereket mutassák be az érdeklődőknek, akik vidéken élve végzik áldozatos és eredményes munkájukat.

A szavak: ablakok vagy falak

 2010. május 29-én 16:00 órától Szakolczai Szabolcs: SZI kommunikációs tréner előadása az E.M.K. Együttműködő kommunikációról a D Centerben.

Életmód előadások a fitnesz klubban

Újszerű és egyben népszerű kezdeményezést indított útjára a közelmúltban Nyíregyháza egyik fitnesz klubja. A hagyományos aerobic és fitnesz szolgáltatások mellett a lélek ápolására is lehetőség nyílik a klub hétköznapjaiban. Párkapcsolati, munkahelyi, álláskeresési problémák, egészségügyi gondok, depresszió, kiúttalanság érzés, mind megoldásra találhatnak az új szolgáltatások igénybe vételével.

A gyógyító táplálkozás nagykövete, Kövesdi Natália Nyíregyházán

 Az áprilisi almamag találkozóra a gyógyító táplálkozás nagykövete, Kövesdi Natália érkezik Nyíregyházára, hogy megossza tudását, tapasztalatait a táplálkozás és az allergiák kialakulásának és kezelésének, megszüntetésének összefüggéseiről.

Sóstói Öt Elem Ezoterikus Fesztivál

Sóstói Öt Elem Ezoterikus Fesztivál Június 20-21 -én a Sóstói Múzeumfaluban rendezik meg a Sóstói Öt Elem Ezoterikus Fesztivált, az Almamag szervezésében.

Feliratkozás RSS - Almamag csatornájára