Benczúr Gyula Általános Iskola

Benczúrosok a Nyíregyházi Állatparkban

Benczúrosok a Nyíregyházi ÁllatparkbanA Benczúr Gyula Általános Iskola Gyermeknapja a nyíregyházi Állatparkban. A Nyíregyházán működő LIONS KLUB ügyvezetője/elnöke/ Dr. Chrabák László, jóvoltából, abban az örömben, és megtiszteltetésben volt részünk, hogy az Állatparkba látogathatott az összes Benczúros diák!

A Muzsikás együttes rendhagyó énekórát tartott a Benczúrban

A Muzsikás együttes rendhagyó énekórát tartott a Benczúrban

Rendhagyó énekórát tartott a Benczúr Gyula Általános Iskolában a Muzsikás Együttes. A programsorozat már öt éve tart, és ezidő alatt több mint 300 iskolába vitte el az élő népzenét és az élményszerű muzsikálást az együttes. Az előadássorozatot az egyik hazai olajtársaság támogatásával valósulhat meg.

A Herman-hét programja

A Benczúr Gyula Általános Iskola Herman Ottó  Tagiskolája a Herman-hét alkalmából szeretettel meghívja Önt az alábbi rendezvényeire:
 

Karácsonyi ünnepség az Alvégesi Művelődési Házban

Karácsonyi műsorral kedveskedtek a Benczúr Gyula Általános Iskola tanulói a meghívott óvodásoknak, az iskola diákjainak, 2009. december 18 – án.

Mikulás Sport Nap a nyíregyházi Benczúr Gyula Általános Iskolában

A nyíregyházi Benczúr Gyula Általános Iskolában már évek óta hagyomány, hogy a leendő első osztályos gyerekek részt vehetnek egy játékos MIkulás Sport délelőttön.

Feliratkozás RSS - Benczúr Gyula Általános Iskola csatornájára