Beregszász

Beregszász, Kassa és Nyíregyháza ifjúsági együttműködése

 

Az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósult ENPI Cross-border Programme keretében az ukrajnai Beregszász, a szlovákiai Kassa és Nyíregyháza között valósult meg ifjúságszakmai együttműködés, összehangolt programkínálat az elmúlt két év folyamán.
 

Hármas Határ Ifjúsági Szabadegyetem Beregszászon

MustárházNyíregyháza, Kassa és Beregszász városának közös rendezésében nyitja kapuit a Hármas Határ Ifjúsági Szabadegyetem Beregszászon, 2011. augusztus 03-án. A háromnapos szabadegyetemen nyíregyházi, kassai és beregszászi érdeklődők vesznek részt.

Beregszász, Kassa és Nyíregyháza ifjúsági együttműködése

MustárházAz Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló  ENPI Cross-border Programme keretében az ukrajnai Beregszász, a szlovákiai Kassa és Nyíregyháza között valósul meg ifjúságszakmai együttműködés, összehangolt programkínálat az elkövetkező két év folyamán.

Tíz város találkozója Nyíregyházán

Tíz város találkozója NyíregyházánTíz város, Kassa, Királyhelmec, Beregszász, Szatmárnémeti, Nagybánya, Nagyvárad, Kolozsvár, Marosvásárhely, Gyergyószentmiklós és Nyíregyháza küldöttei tartottak hétvégén projektközi megbeszélést a nyertes brüsszeli pályázatuk megvalósítása kapcsán.

Feliratkozás RSS - Beregszász csatornájára