biohulladék

Karácsonyfa gyűjtő akció Nyíregyházán nyereményekkel

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Térségi Hulladék-Gazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. január 9-e és 21-a között ismét karácsonyfagyűjtő akciót szervez.
 

Gyakoribb lesz a biohulladék szállítás Nyíregyházán

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a biohulladék szállításba bevont, családi házas övezetekben lakókat, hogy 2016. március 26-tól a növényi eredetű bomló szerves hulladékot újból minden héten, a már megszokott napokon szállítja el.

Változás a biohulladékszállításban

Változás a biohulladékszállításban A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a biohulladékszállításba bevont, családi házban élőket, hogy a biohulladék szállítás gyakorisága 2015. november 30-tól az alábbiak szerint változik:

 

Minden héten biohulladékszállítás március 30-tól

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. tájékoztatja a biohulladék szállításba bevont, családi házas övezetekben lakókat, hogy 2015. március 30-tól a növényi eredetű bomló szerves hulladékot újból minden héten, a már megszokott napokon szállítja el.
 

Biohulladékszállítás Nyíregyházán

A Térségi Hulladék – Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a biohulladék szállításba bevont, családi házas övezetekben lakókat, hogy 2013. március 4-től a növényi eredetű bomló szerves hulladékot újból minden héten, a már megszokott napokon szállítja el.

Tél végi nagytakarítás Nyíregyházán

Elkezdődött a város tél végi nagytakarítása. A havazás és a fagyok elmúltával a NYÍRVV Nonprofit Kft. összeszedi  és elszállítja  a hideg évszakban városszerte összegyűlt hulladékot és lehullott falevelet. 

A biohulladékot térítésmentesen szállítják el Nyíregyházán

 

A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az őszi lombhullás során keletkező többlet biohulladékot térítésmentesen szállítja el Nyíregyháza város egész területéről. 
 

Változik a biohulladékszállítás gyakorisága Nyíregyházán

 A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a biohulladékszállításba bevont, családi házban élőket, hogy a biohulladék szállítás gyakorisága 2011. december 05-től az alábbiak szerint változik:

Mától : Biohulladék szállítás Nyíregyházán mindenhol !

Nyíregyháza2011. március elsejétől valamennyi családi házas övezetben szelektíven gyűjthetik Nyíregyháza lakói a biohulladékokat. - tájékoztatta ma dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza MJV polgármestere, a sajtó képviselőit. A város vezetése – a nehéz gazdasági helyzet ellenére - közel 10.000 db biokuka kiosztásával biztosítja a város lakosságának a hulladékkezelési közszolgáltatás azonos színvonalát.

Biohulladék szállítás

Biohulladék szállításA Térségi Hulladék – Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a biohulladék szállításba bevont, családi házas övezetekben lakókat, hogy 2010. március 01-től a növényi eredetű bomló szerves hulladékot újból minden héten, a már megszokott napokon szállítja el.

Biohulladék szállítás 2010. január 01-től

Biohulladék szállítás 2010. január 01-tőlA Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a biohulladékszállításba bevont, családi házban élőket, hogy a biohulladékok elszállítására 2010. január 01-től kéthetente, minden páros héten kerül sor a szokott napokon.

 

Biohulladékszállítás Nyíregyháza és környékén

Biohulladékszállítás Nyíregyháza és környékén A Térségi Hulladék-Gazdálkodási Kft. tájékoztatja a biohulladékszállításba bevont, családi házban élőket, hogy a biohulladék szállítás gyakorisága változik.  2009. december 01-től 2010. február 28-ig a növényi eredetű bomló szerves hulladékok elszállítására kéthetente, minden páratlan héten kerül sor a szokott napokon.

Feliratkozás RSS - biohulladék csatornájára