biztosítás

Hogy válasszak a nyugdíjbiztosítások közül?

Ezzel a cikkel segítünk neked abban, hogy tudj választani a nyugdíjbiztosítások közül. Sajnos ma már szinte tény az, hogy amikor a mai 30-40 évesek nyugdíjba mennek, már nem lesz olyan világ, mint ma. És itt most nem csak a környezetünkre, a klímára kell gondolni, hanem arra is, hogy a nyugdíjrendszer milyen lesz.

Milyen kockázatokkal fogunk szembesülni az elkövetkezendő években?

Az utóbbi időben csak kapkodjuk a fejünket, annyi változás ér minket. Nem tudjuk utolérni magunkat, sok esetben képtelenek vagyunk feldolgozni ezeket a változásokat. Az Allianz Hungária 2021-es elemzése arra is rávilágít, hogy a globális átalakulások hatására addig ismeretlen kockázati tényezők kerülhetnek az élvonalba, ilyen volt például a tavalyi évben a járványhelyzet.

 

Koronavírus - Mit fizetnek és mit nem tudnak megtéríteni a biztosítók a járvány idején

Megrohamozták az emberek a biztosítókat a koronavírussal kapcsolatos kérdéseikkel, legtöbben a kockázatosnak minősített országokba történő kiutazásokra, s az esetleges karanténban rekedésre vonatkozó feltételekről érdeklődnek. Egyre többen kérdezik, fizet-e kártérítést a biztosító a vírus miatt lemondott, de már befizetett sí utakra. A válasz egyértelműen: nem. Ugyanakkor az úgynevezett storno biztosítások fedezhetik a félbe maradt kikapcsolódások, idő előtti hazautazások költségeit - figyelmeztet a CLB biztosítási alkusz cég.

Feliratkozás RSS - biztosítás csatornájára