Bringázz Te is Nyíregyháza

A nyíregyházi Polgármester Hivatal dolgozói bringára pattantak

 

A 2012-es "Bringázz A Munkába!" (BAM) kampány keretén belül a Polgármesteri Hivatal dolgozóit arra kérték, hogy április 20-án minél többen menjenek kerékpárral a munkába.

Critical Mass Nyíregyházán

 Szeptember 22-én Critical Mass, Nyíregyházán a Kossuth téren. A Nemzetközi Autómentes Nap alkalmából egész napos programokkal várják az érdeklődőket. Többek közt lesz Biovásár, Ökosátor, Bringabörze, koncertek és természetesen kerékpáros felvonulás.

Lezajlott a 2010-es tavaszi BaM

 Nyíregyházán 173 regisztrált közül 128-an teljesítettek. A kampány ideje alatt majd 2000-szer tekertek, összesen 18.364 km-t. Gratulálunk nekik!

Még lehet Bringázni a Munkába

  Április végéig 8 alkalommal kell tekerni ahhoz, hogy - egészségünk megőrzése és környezetünk védelme mellett - garantált ajándékban legyen része, de értékes nyeremények is gazdára találnak a teljesítő bringások között az országos BAM-kampány és a helyi „Bringázz Te is Nyíregyháza!” kampány jóvoltából.

Röpködtek a mínuszok a bringatúrán

Röpködtek a mínuszok a bringatúránA Magyar Kerékpáros Klub felhívására Nyíregyháza is csatlakozott az országos BRINGÁZZ A MUNKÁBA kampányhoz. Január 24-én vasárnap a mínusz tíz fok alatti hőmérséklet ellenére, a Zöld Kerék Alapítvány bringásai téli biciklitúrára indultak a hóban!

Félidőhöz érkezett az őszi Bringázz a Munkába kampány

Bringázz a munkába - NyíregyházaEddig összesen 935 ezer letekert kilométer gyűlt össze, amivel megspóroltuk 173 tonna szén-dioxid kibocsátását és 19 millió forint benzinpénzt. Ez csodálatos eredmény, hajrá, október 16-ig még sokkal többet is elérhetünk! 

Bringázz Te is Nyíregyháza

Bringázz Te is Nyíregyháza Bringázz Te is Nyíregyháza! – kampány, a Bringázz a munkába - iskolába kampányhoz kapcsolódva, különdíjakban részesíti azon szerencsés Nyíregyháziakat, akik aktívan részt vesznek az országos kampányban.

Feliratkozás RSS - Bringázz Te is Nyíregyháza csatornájára