bűnmegelőzés

Fontos – az otthon és a vagyontárgyak védelme interneten keresztül is segíthető

Figyelem, ez a cikk alkalmas lehet a nyugalom megzavarására! Merthogy arra a kevésbé közismert tényre fogunk rávilágítani, miszerint az interneten és közösségi médián keresztül illetéktelenek próbálják meg eltulajdonítani a vagyontárgyainkat!

Folytatódik „Az iskola rendőre” program

Az Iskola Rendőre program 2010-ben is folytatódik A Rendőrség 2008. szeptember 1-vel hirdette meg, „Az iskola rendőre” elnevezésű országos programot, amely tovább folytatódik a hamarosan kezdődő 2010/2011- es tanévben is.

„De nehéz az iskolatáska” avagy bűnmegelőzési tanácsok diákoknak

bűnmegelőzési tanácsok diákoknak 2009. szeptember 1-én valamennyi általános-, közép-, és felsőoktatási intézményben ismét megkezdődött a tanév, ezáltal egyre több veszély leselkedik rátok utazáskor, az iskola környékén, és az iskolába vezető útszakaszon.

Kicsengettek - Szülőknek, gyerekeknek az iskolásokra leselkedő veszélyek megelőzésére

Kicsengettek - Szülőknek, gyerekeknek az iskolásokra leselkedő veszélyek megelőzésére Valamennyi iskolában befejeződött a 2008/2009. tanév. Elérkezett a gyerekek számára a VAKÁCIÓ! Gyermekeink felszabadultabbak, nincs annyi korlát számukra, mint a tanév ideje alatt. Korosztálytól függetlenül egyre több veszély fenyegeti őket.

 

Feliratkozás RSS - bűnmegelőzés csatornájára