építőipar

Tíz WPC tábla, egy fa megmentése? – Minden, amit tudnod kell a WPC táblákról és kivitelezésükről!

 A modern korban a technológia fejlődésének köszönhetően új és innovatív anyagok jelentek meg az építőiparban. Az egyik ilyen a Wood Plastic Composite (WPC). Ez egy környezetbarát anyag, amely a fa és a rétegelt lemez alternatívájaként ismert.

Tolóajtók beltérre - Praktikus és elegáns megoldás az otthonodban

Nagyon sok múlik azon, hogy egy ingatlan belső tere hogy van kialakítva. A szobák és a helyiségek mérete rendkívül befolyásolhatják azt, hogyan tudjuk berendezni az adott területeket. Viszonylag gyakran találja magát szembe az ember azzal problémával, hogy egy szoba és az oda szánt bútor méretéből adódóan a helyiség ajtaját nem lehet teljesen kinyitni, vagy épp becsukni. Sajnos az ilyen helyzetek eléggé lekorlátozzák egy- egy helyiség praktikus berendezését. Szerencsére azonban van megoldás ilyenkor, hiszen a tolóajtók beléterre segíthetnek akkor, ha egy hagyományos beltéri ajtó problémát jelent egy szoba berendezése során.

Ne legyen gond a vízszinttel: vegyél lézeres szintezőt!

A lézeres szintezők óriási segítséget jelentenek mindenhol, ahol fontos a precizitás. Ezek az eszközök számos kivitelben készülnek, amelyek mind más-más helyzetekre jelentenek ideális megoldást. Mi alapján válassz? Cikkünkben bemutatjuk a lézeres szintezők típusait és felhasználási területüket. Vágjunk is bele!

Feliratkozás RSS - építőipar csatornájára