esküvő

Mit játsszatok az esküvőn?

Bár még van egy kis idő, de már gyűjtitek az ötleteket az esküvőre? Nem tudjátok még, hogy milyen programmal színesítsétek a lakodalmat, ami garantált sikert jelent? Nézzünk meg néhány ötletet, amikből akár ti is összeállíthatjátok a számotokra megfelelő variációt!

 

Az esküvő nélkülözhetetlen hozzávalója: a menyasszonyi torta

Az esküvő minden ember életében felejthetetlen pillanatokból tevődik össze. A saját esküvőjén minden egyes szerelmes pár azt szeretné, ha minden a legnagyobb rendben menne és a terv szerint haladna úgy, ahogyan azt már előzőleg megálmodták.

Esküvői szertartások típusai

Megtörtént a lánykérés, kitűztétek az esküvő időpontját. Itt az ideje elgondolkoznotok azon, hogyan tudnátok a nagy nap legfontosabb eseményét, a polgári szertartást egyedivé tenni.

 

Álmodj meg te is egy rendhagyó kreatív fotózást!

Minden menyasszony vágya, hogy megmutassa ország-világnak boldogságát és nem mellékesen gyönyörű esküvői ruháját, amelyben sajnos csak egyetlen napig pompázik. Nem kell ettől az érzéstől olyan könnyen megválnod, hiszen kreatív esküvői fotózás keretein belül újra végignézheted a csodálatosan szép, szerelmes és kellőképpen kreatív esküvői fotóitokat, amelyek még a hivatalos ceremóniát megelőzően készültek.

Házasságkötések veszélyhelyzet idején Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata megteremtette annak feltételeit, hogy a veszélyhelyzetben is a lehető legbiztonságosabb keretek között legyenek megtartva az esküvői szertartások. Az intézkedéseknek köszönhetően egyetlen esküvői esemény hivatal által történő lemondására sem került sor.

 

Megbízható segítséggel az esküvőtök napjáig

Megbízható segítséggel az esküvőtök napjáig Segítségre lenne szükségetek, mert nem igazán tudjátok, hol is kezdjétek el a nagy napotok szervezését? Elvesztek a sok helyszín, étterem, zenekar kínálta lehetőség között? Szükségetek lenne valakire, aki tapasztalatával irányt mutat, aki tanácsaival megkönnyíti minden döntéseteket? Ha az előbbi kérdésekre mind igen a válaszotok, akkor bizonyára szükségetek van egy esküvőszervezőre, akivel karöltve tervezhetitek meg a nagy nap minden apró részletét.

Feliratkozás RSS - esküvő csatornájára