Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft

14. Szelektív Szombat Nyíregyházán

Az ÉAK Nonprofit Kft., valamint Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2024. május 11-én immár 14. alkalommal szervezi meg a Szelektív szombat nevű családi napot.

 

Ne dobd ki az iskolatáskádat - az EAK kezdeményezése

 Társaságunk gyűjtőakcióval szeretne hozzájárulni a „fenntartható” iskolakezdéshez. Ne dobd ki az iskolatáskád, tolltartód, tornazsákod! Rohan a nyár, hiszen 1 hónap múlva újra becsengetnek, és lassan el kell kezdeni az iskolai felszerelési eszközök beszerzését. Társaságunk gyűjtőakcióval szeretne hozzájárulni a „fenntartható” iskolakezdéshez.

Karácsonyfáért ajándék

  Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. január 7. és január 19. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. Az akció két hete alatt minden egyes - Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított karácsonyfáért sorsjegyet kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.

Ünnepi hulladékszállítás

  Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a közelgő ünnepek kapcsán az alábbiakról tájékoztatja a tisztelt lakosságot .

 

Hulladékszállítás október 22-én és 23-án

Hulladékszállítás október 22-én és 23-án Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2018. október 22-én és 23-án a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik. A nyíregyházi, kisvárdai és nagyecsedi Hulladékkezelő Üzemek, valamint a Korányi F. u. 3. és a Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarok október 22-én és 23-án zárva tartanak

Feliratkozás RSS - Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft csatornájára