fotópályázat

Zsebemben a város - fotópályázat

A Nyíregyházi POKET közösség sem tétlenkedik a pandémia alatt, számos online tartalommal, játékkal készülnek az érdeklődőknek. Légy Te is tagja az ország egyik legaktívabb POKET  közösségnek: https://www.facebook.com/groups/2282233915397989 .

Fotópályázat Nyíregyházán: „Téli varázslat”

A NYÍRVV Nonprofit Kft. „Téli varázslat” néven fotópályázatot hirdet azon profi és amatőr fotósok részére, akik a lencsén keresztül is látják a téli Nyíregyházán rejlő csodákat.

 

Örökítsd meg nyári élményeidet a Nyírségben!

Szívesen járod a természetet? Mindig nálad van a mobilod? Akkor itt a lehetőség, hogy túrázz, fotózz és elküldd nekünk a képet! - áll a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. felhívásában.

Fotópályázat ’56 szelleme címmel

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár fotópályázatot hirdet ’56 szelleme címmel. A pályázat célja Nyíregyháza 1956-os történéseinek bemutatása és népszerűsítése a fiatalok körében a közösségi médián keresztül.

Regionális művészeti találkozókat szerveznek Nyíregyházán

2011. szeptember 22-én 10.00 órakor a Városmajori Művelődési Házban, sajtótájékoztatót tartott Szegedi Sándor projektmenedzser (Rév Alapítvány) és Petrusák János művészeti tanácsadó (PegazusTv Média és Oktató Kft.).

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás Az „Egy város arca” című program keretén belül meghirdetett Nyíregyháza kincsei című fotópályázat díjazott fotóiból rendezett kiállítás megnyitójára az Alvégesi Művelődési Házban került sor  2010. 06. 28, hétfőn 17: 00 órakor.

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás

Nyíregyháza Kincsei fotókiállítás Az "Egy város arca" című program keretén belül meghirdetett Nyíregyháza kincsei című fotópályázat díjazott fotóiból rendeznek kiállítást, az Alvégesi Művelődési Házban Nyíregyházán. A kiállítás megnyitására június 28-án 17: 00 órakor kerül sor.

Fotópályázat Nyíregyházán

Fotópályázat Nyíregyházán Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a Víz világnapja és az „Egy város arca” című program keretén belül fotópályázatot hirdet Nyíregyházán.


Esőnap - rajz és fotópályázat

Esőnap - rajz és fotópályázatAz E-misszió Egyesület fotó - és rajzpályázatot hirdet: „Az Eső, Én és Nyíregyháza”címmel. Lehetsz 8 éves, vagy 88, tanulhatsz középiskolában, vagy a főiskolán, dolgozhatsz bárhol, de lehetsz nyugdíjas is. Mindenkinek szól ez a pályázat!

Örökítse meg a vihart! – UNIQA Biztosító fotópályázat

 Uniqa fotópályázat vihar

Az UNIQA Biztosító Viharjelző szolgáltatásához kapcsolódóan fotópályázatot hirdet, melynek témája a szélsőséges időjárási jelenségek (vihar, villámlás, jégeső, szél) megörökítése.

Feliratkozás RSS - fotópályázat csatornájára