Fotózás

Vászonkép sok-sok fotóból? Így is lehet csinálni!

Ha vászonképet szeretnénk beszerezni, több lehetőségünk is van, és itt most nem csupán a különféle gyártók ajánlatára gondolunk. Számtalan elrendezés és színvilág közül választhatunk. Kifejezetten jól mutatnak a falon például azok a montázs összeállítások, amelyekkel komplett történeteket dolgozhatunk fel. A következő cikkben tehát ezt a csodás lakásdekorációs tárgyat vesszük górcső alá.

Álmodj meg te is egy rendhagyó kreatív fotózást!

Minden menyasszony vágya, hogy megmutassa ország-világnak boldogságát és nem mellékesen gyönyörű esküvői ruháját, amelyben sajnos csak egyetlen napig pompázik. Nem kell ettől az érzéstől olyan könnyen megválnod, hiszen kreatív esküvői fotózás keretein belül újra végignézheted a csodálatosan szép, szerelmes és kellőképpen kreatív esküvői fotóitokat, amelyek még a hivatalos ceremóniát megelőzően készültek.

Mindene a filmezés és a fotózás

Mindene a filmezés és a fotózás Mini kiállítás és kötetbemutató fogadta április 30-án a Bencs Villába érkezőket: két paravánon színházi előadáson készült felvételek, az asztalon számos szép kötet. Ráhangolóként és illusztrációként. Nem véletlenül, hiszen Csutkai Csaba nyíregyházi fotóművész volt az aktuális Többszemközt est vendége, akivel a rendezvénysorozat házigazdája, Kováts Dénes beszélgetett. Az érdeklődők ezen a kedden nem csak egy 50 éve filmező és fotózó szakember pályafutásának fontos állomásait és szereplőit ismerhették meg, de Csaba számos felvételét is a fotókkal gazdagon illusztrált esten.

Feliratkozás RSS - Fotózás csatornájára