gasztronómia

A vendégség illemtana, avagy hogyan viselkedj gondos házigazdaként

A közös családi vagy baráti összejöveteleknek van egy különleges varázsa, főleg, ha nem egy vendéglátó- vagy szórakozóhelyen gyűltök össze, hanem valamelyikőtök otthonában. Házigazdának lenni egy vendégségben nyilvánvalóan nagyobb feladat, mint meghívottnak, de ha a résztvevők szemmel láthatólag jól érzik magukat nálad, az minden fáradtságot megér. De mire ügyelj, ha azt szeretnéd, hogy a te összejöveteled is jól sikerüljön?

Elmarad az idei Tirpák Fesztivál

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata tekintettel a járványügyi helyzetre, az idei évben nem rendezi meg szeptemberi nagyrendezvényét, a Tirpák Fesztivált.

VII. Tirpák Fesztivál Nyíregyházán

Ha szeptember, akkor Tirpák Fesztivál Nyíregyházán. Immár 7. alkalommal megrendezésre kerül a népszerű gasztronómiai program, melynek negyedszer társrendezvénye a IV. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság.

Újdonságok a 2019-es PanyolaFeszten

Az elmúlt tizennégy év alatt több mint ezerötszáz fellépőt, több tízezer vendéget üdvözölhetett a PanyolaFeszt a 600 lelkes településen. Az idén több mint húsz helyszínen közel 200 fellépő szórakoztatja a fesztivál vendégeit 3-4 napon keresztül. A falu első embere, Muhari Zoltán és szervező csapata minden esztendőben valami újdonsággal készül, hogy a fesztiválozókat, a régió és a vidék lakosságát kiváló kulturális programokkal szórakoztassa.

Feliratkozás RSS - gasztronómia csatornájára