Gúth

Trófeákat mustráltak Gúthon

Hatodik alkalommal rendezett trófeaszemlét a NYÍRERDŐ Zrt. Gúthi Erdészete. A Zöldház előtti bemutatóra igazi, hamisítatlan őszi időben került sor, számos környékbeli vadásztársaság és szakmai szervezet képviselőjének jelenlétében.

NYÍRERDŐ: az előzetesen becsültnél jóval nagyobb károkat okozott a vihar

NYÍRERDŐ: az előzetesen becsültnél jóval nagyobb károkat okozott a vihar Befejeződött a NYÍRERDŐ Zrt. által kezelt állami tulajdonú erdőket ért károk felmérése Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében: az előzetesen becsültnél jóval nagyobb veszteségekkel kellett szembesülnie a társaságnak.

Világranglistás dámtrófeák Gúthon

Világranglistás dámtrófeák GúthonVéget ért a dámbarcogás a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. vadászterületein, a dámszezon ugyan január végéig még tart, de a legjobb trófeákat viselő vad a szarvasnász idején esik el.

Orosz fiatalok ismerkedtek a magyar vadászati hagyományokkal

Orosz fiatalok ismerkedtek a magyar vadászati hagyományokkal A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Részvénytársaságnál folyó vadgazdálkodási munka, valamint a magyar vadászati hagyományok megismerése volt a legfontosabb célja annak a tanulmányútnak, amelynek során 18 orosz fiatal töltött el néhány napot november elején Kelet-Magyarországon.

Az előzetesen becsültnél nagyobbak a jégkárok

A Nyírerdő Zrt. közleménye – Az előzetesen becsültnél nagyobbak a jégkárok Befejeződött a kárfelmérés a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti részvénytársaságnál: a végleges adatok szerint több mint 85 millió forintos veszteség érte az erdőgazdaságot a múlt vasárnapi jégviharban, ebből a szabolcsi károk mértéke meghaladja a 65 millió forintot.

Feliratkozás RSS - Gúth csatornájára