járvány

Részleges látogatási tilalom a Jósa András Oktatókórházban

Jósa András KórházA Jósa András Oktatókórház Nonprofit Kft. vezetése ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a kismamák és az újszülöttek védelmében a kórház vezetése részleges látogatási tilalmat rendelt el, mivel az elmúlt hetekben országos viszonylatban megszaporodtak az influenza gyanús megbetegedések és a hurutos, légúti fertőzések. 

Látogatási tilalom változás a Szabolcs megyei kórházakban

Az Egészségügyi Holding Zrt. vezetése úgy döntött, hogy január 12.-től a teljes látogatási tilalmat a Jósa András Oktatókórház  (Nyíregyháza) és a Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő  (Fehérgyarmat, Vásárosnamény) esetében részleges látogatási tilalomra módosítja, míg a Sántha Kálmán Szakkórház  (Nagykálló) esetében feloldja a látogatási tilalmat.

Látogatási tilalom a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházakban

Látogatási tilalom a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kórházakbanA Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egészségügyi Holding Zrt. - hez tartozó mindhárom kórházban látogatási tilalom került bevezetésre az elmúlt napokban. A Jósa András Oktatókórház Nonprofit Kft.  november 19.-én rendelte el a preventív célú látogatási tilalmat a betegek és dolgozók védelme érdekében.

Látogatási tilalom a Jósa András Kórházban

Látogatási tilalom a Jósa András KórházbanA Jósa András Oktató Kórház Nonprofit Kft. vezetése ezúton tájékoztatja Önöket, hogy az Országos Epidemiológiai Központ 45. heti jelentése szerint az influenzás megbetegedések száma országos szinten elérte a járvány küszöböt, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére vonatkozóan a megbetegedések száma az országos átlagtól is magasabb értéket mutat.

Feliratkozás RSS - járvány csatornájára