Jósaváros

Tér-Zene program Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt "Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása" Tér-Zene program támogatási kategóriára. A program keretében Nyíregyházán 30 alkalommal lépnek fel különböző előadóművészek és zenekarok a város különböző pontjain. Az első 10 időpont alkalmával a Kelet Brass Band formációval, valamint a Szabolcsi Koncert Fúvószenekarral találkozhatnak az érdeklődők.

Élősködők elleni vegyszeres védekezés

Nyíregyházán a turisztikai-, sport- és kulturális használatú közterületeken atkafélék, élősködők elleni vegyszeres védekezés várható, 2019. augusztus 6-7 között.

Élősködők elleni vegyszeres védekezés Nyíregyházán

Július 1-2. között turisztikai-, sport- és kulturális használatú közterületeken atkafélék, élősködők elleni vegyszeres védekezés történik.A Nyíregyházi Városüzemeltetési és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. kombinált vegyszeres permetezést végeztet a város turisztikai-, sport- és kulturális szempontból frekventált közterületein, amely azt a célt szolgálja, hogy az ott lévő növényi vegetáció védelmét kiegészítve hatékonyan riassza és gyérítse, egyben távol tartsa a kellemetlen szúró-csípő rovarokat, a növényi vegetációt károsító rovarkártevőket. /Pl: szívó-rágó kártevők, atkafélék, szúnyog, pattanóbogár, stb/.

Lomtalanítás Nyíregyháza belterületén és Oroson

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója 2018. március 24-én Nyíregyháza város belterületén és Oroson lomtalanítást hirdet.

Homokot helyeztek ki síkosságmentesítéshez Nyíregyházán

Nyíregyháza 11 helyszínére 22 m3 folyami homokot szállít ki a mai nap során a NYÍRVV Nonprofit Kft. A környezetbarát érdesítő anyag elhelyezésével a házak körüli járdák lakossági síkosságmentesítését szeretné támogatni a városüzemeltető társaság.

Permetezés Nyíregyházán szept.1-2 között

Szeptember 1-én és 2-án kombinált vegyszeres permetezést végeztet a NYÍRVV Nonprofit Kft. a város turisztikai-, sport- és kulturális szempontból kiemelt területein: a Bujtosi városligetben, Örökösföld füves területein,  Jósavárosban a Robinson dombnál, a Nyíregyházi Főiskola és a Sóstói úti Kórház közötti erdei sétáló utakon, a Csaló közben, Sóstófürdő füves, ligetes területein, valamint a tópartokon.

Bababörze a Jósavárosi Piacon

Bababörze indul a Jósavárosi Piacon! 2013. június 14-től a Korányi úti vásárhelyen minden pénteken 14 órától várják mindazokat, akik szeretnék eladni gyermekeik kinőtt ruháit, megunt játékait, illetve szívesen vásárolnának használt babaholmikat. 

JÓSAVÁROSI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ HÉT

 

2012. november 22-28. között a Jósavárosi Művelődési Házban (Ungvár sétány 33.) rendezik meg az Egészségmegőrző hetet. Mozogjon többet az egészségéért!
 

IX. Nyírségi Család és Egészségvédelmi Nap

 

 2012. szeptember 22-én, szombaton 10 órától mindenkit szeretettel várnak a  Jósavárosi Görög Katolikus Egyházközség közösségi háza és templomkertjében a IX. Nyírségi Csalás és Egészségvédelmi Napon.
 

„33 éve működünk, tevékenykedünk!” - Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület

Közelinek nevezhető  ismeretségünk Bodó Istvánnal, – aki a nyíregyházi Gyertyafény Nyugdíjas Egyesület vezetője – ugyan nem régi időkre tehető, de igazán közel egymáshoz különböző rendezvényeik kapcsán kerültünk. Ez a tény is késztetett arra, hogy mélyebben ismerjem meg akár személyét, akár egyesületének tevékenységét, tulajdonképpen e riport ennek a szándéknak tenne eleget Bodó István közreműködésével.

A Jósavárosi Polgárőrök már elbúcsúztak a 2011-es évtől!

A Jósavárosi Polgárőrök már „elbúcsúztak” a 2011-es évtől!A Jósavárosi polgárőrök december 17-én elbúcsúztak a 2011-es évtől! Most kivételesen mind együtt voltak egy asztalnál, nem úgy, ahogy nap mint nap párban járják az utcákat a Jósavárosban és a hozzájuk tartozó Korányi utca szakaszán.

Jósavárosi Egészségmegőrző Hét

VMK A Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum Jósavárosi Művelődési Háza és az Egymásért-Családok Egyesülete szervezésében "MOZOGJON TÖBBET EGÉSZSÉGÉÉRT! - JÓSAVÁROSI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ HÉT" lesz 2011. november 10-16. között.

Jósavárosi Napok 2011

Idén is megrendezik a már hagyományossá vált Jósavárosi Napokat Nyíregyházán. Idén augusztus 11-től 13-ig lehet számítani a zenés-táncos mulatságra kicsiknek és nagyoknak.

Vidám Családi Délután

VMK2011. május 13-án(péntek) 17.00 – 22.00 óráig a Jósavárosi Művelődési Ház mögötti parkolóba (Nyíregyháza, Május 1 tér 10/a)  várnak mindenkit egy Vidám Családi Délutánra.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Jósaváros csatornájára