Krúdy Gyula Art Mozi és Rendezvénycentrum

MAGYAR FILMHÉT 2017

 A Magyar Filmakadémia Egyesület, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával 2017. február 27. és március 5. között megrendezi a 3. Magyar Filmhetet és ezt követően a 2. Magyar Filmdíj ünnepélyes díjátadóját.

Colours Fesztivál Nyíregyházán - TE LÁTSZ HATÁROKAT?

Május 19-én és 20-án Nyíregyházára, a Krúdy Gyula Art Moziba költözik a Colours Fesztivál, az Odeon Mozi bevándorlásról és beilleszkedésről szóló kulturális fesztiválja. 

FESTIVAL DE TRES COURTS – A NAGYON RÖVID FILMEK FESZTIVÁLJA NYÍREGYHÁZÁN

A Très Courts nemzetközi filmfesztivál 14. kiadása 2012 május 4 és 13 között kerül megrendezésre világszerte. Nyíregyházán május 2 és 4 között tekinthetik meg az érdeklődők a Krúdy Gyula Art Moziban a legrövidebb filmek legjavát.

Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja Nyíregyházán

  Az origo.hu értesüléseivel ellentétben nem csak Debrecen városa csatlakozik a Nagyon Rövid Filmek Fesztiválja című rendezvénysorozathoz. Nyíregyházán május 11-12 között tekinthetik meg az érdeklődők a Krúdy Art Moziban.

Könyvtárak a társadalomért, könyvtárak az olvasásért

Könyvtárak a társadalomért, könyvtárak az olvasásért „A Könyvtárak összefogása a társadalomért. Könyvtárak az olvasásért: olvas a család Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében” c. programsorozat keretében:  Mesél a család Krúdy Gyuláról/Krúdy Gyulától címmel családi vetélkedőt hirdetnek, amelyre szeretettel várják az olvasókat!

Panoráma Világklub Nyíregyházán

Panoráma Világklub Nyíregyházán A Krúdy Gyula Art Mozi és Rendezvénycentrum közreműködésével 2010. február 11-én került sor a Panoráma Világklub Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társklubjának megalakulására.

Feliratkozás RSS - Krúdy Gyula Art Mozi és Rendezvénycentrum csatornájára