masszázs

Stresszoldás masszázsmedencével

A stressz önmagában nem egy rossz dolog, viszont könnyen azzá válik, ha tartósan kell megküzdenünk vele. Ennek pedig számos kiváltó oka lehet, mint az egyre több munka, az állandóan szorító határidők, és a jelenlegi vírushelyzet sem javít a helyzeten. Sajnos azonban a stressz nem csupán a lelki békénkre nézve jelent problémát, hiszen számos kutatással alátámasztották már, hogy a szervezetünket egyaránt rombolja. De mit tehetünk ez ellen? Például naponta egy 20 perces masszázsmedencében való fürdőzés már sokat segíthet.

Gyógyítás és masszázs a Levendula Home kínálatában

Gyógyítás és masszázs a Levendula Home kínálatában A Levendula Home igyekszik hatékonyan segíteni látogatóit abban, hogy odafigyelhessenek mind a testi, mind pedig a lelki egyensúlyukra. A választható komplexebb szolgáltatások közül mindenki szabadon eldöntheti, hogy számára épp melyik kezelés lehet az adott pillanatban a leginkább hasznos. Tökéletesen igaz ez az állítás a gyógyítás-masszázs centrumra is, melynek részleteibe ez a rövid bejegyzés nyújt betekintést.

DO-IN a Városmajori Művelődési Házban!

VMKHozd magad újra formába, szerezd vissza hajlékonyságod a Do-In stresszoldó, izületkímélő, lazító-nyújtó tornagyakorlataival, erősítsd az immunrendszered és segítsd magad a testi-lelki méregtelenítésben az önmasszázs és akupresszúrás technikáival! 

Feliratkozás RSS - masszázs csatornájára