Nyírmihálydi

Örökségtúra a Reformáció 500 éves emlékévében a Nyírségtől a Hajdúságig

 Ahhoz a nagyszabású örökségvédelmi kezdeményezéshez csatlakozik az SZSZBMFÜ Nonprofit Kft. és a keretein belül működő Europe Direct Tájékoztató Iroda az idei utolsó örökségtúrával, amelyet a világ majdnem 50 országában, ugyanabban az időpontban vagyis a szeptember 16-i hétvégén rendeznek meg.

Elfogták a nyírmihánydi útonállót

Elfogták a nyírmihánydi útonállót Rablás bűntett megalapozott gyanújával vett őrizetbe a nyírbátori Rendőrkapitányság a hétvégén egy 33 éves nyírmihálydi férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 25-én délután az utcán cigarettát és pénzt követelt egy másik férfitól.

Intézetből szökött fiúk Kemecsén és Nyírmihálydiban

Intézetből szökött fiúk Nyíregyházán és Nyírmihálydiban Szerdán Nyírmihálydiban került elő egy a nyírbátori lakásotthonból szökött fiú, később Kemecsén, egy 17 éves Kisvárdáról szökött fiút talált a rendőrség Kemecsén.

Felújították a Nyírmihálydi Petőfi Általános Iskola és Óvodát

 Pedagógiai konferencia és a jó gyakorlatok bemutatása zárta a Nyírmihálydi Petőfi Általános Iskola és Óvoda közel 500 millió forint költségvetésű, 95%-os 487 455 923 Ft-ot kitevő Európai Uniós támogatással megvalósult felújítását.

Nyírmihálydi - kihallgatták a gyanúsítottakat

Nyírmihálydi - kihallgatták a gyanúsítottakat A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön három embert hallgatott ki több emberen elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanújával.

Feliratkozás RSS - Nyírmihálydi csatornájára