Sóstógyógyfürdő

Virágültetés Sóstón

760 tő rózsa ültetésével alakítottak ki hullám alakú virágágyást Sóstón a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai.

Befagyott a sóstói tó

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt., mint a sóstói csónakázótó, valamint a sóstói Tófürdő üzemeltetője, az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét:

Bővül a csapadékvíz-elvezető rendszer

Nyíregyháza és lakossága évtizedek óta küzd a csapadékvíz elvezető rendszer hiányosságai következtében fellépő elöntésekkel, ami mindennapi problémát jelent az érintett helyszíneken élő lakosságnak. 

Szent Iván-éj a Sóstói Múzeumfaluban

Június 23-án, Szent Iván éjjelén 21 órától legújabb időszaki kiállításunk (Fűben, fában, hitben orvosság címmel) megnyitó ünnepségével, majd 22 órától – a már hagyományos tűzgyújtási ceremónia után – érdekes műsorszámokkal várjuk a közönséget!

Sörfesztiváloztunk - végre Nyíregyházán is!

Etno SörfesztiválTöbb mint húszféle sörkülönlegességgel és a legjobb hazai folkzenekarokkal várta az érdeklődőket június 30. és július 3. között az első Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza - Sóstón

Etno-folk Sörfesztivál Nyíregyháza - Sóstón Idén először rendezik meg a Etno-folk Sörfesztivált Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdőn, a Park Hotel területén. A június 30. és július 3. között zajló fesztiválon változatos programokkal, fellépőkkel és a nevéhez híven különleges sörökkel várják az érdeklődőket.

I.Gasztronómiai Fesztivál Nyíregyháza-Sóstón

Sóstói fesztiálHa 2011.június 11-én kilátogatunk Nyíregyházán a Sóstói tó partjára, a Blaha Lujza sétányon megkóstolhatjuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Szatmár megye ízeit, miközben  kulturális és hagyományőrző műsorokat nézhetünk, vagy koncerteket hallgathatunk.

Múzeumi Világnap 2011-ben is a Sóstói Múzeumfaluban

Közel négy évtizede, hogy a Múzeumok Nemzetközi Szervezete (az ICOM) kijelölt egy napot az évi naptárban, amikor a múzeumokra szándékozott irányítani a közfigyelmet. Ez a nap a május 18-a, amelyen világszerte számos programmal, eseménnyel, kiállítással várják a kisebb-nagyobb muzeális intézmények a látogatókat.

Kóstolja meg Magyarországot a Sóstói Múzeumfaluban

 A rendezvény a népi ételek, agráripari termékek nemzetközi seregszemléje. Idén Dél-Amerika lesz a program kiemelt vendége, s ennek keretében a jármi kiállítóházban ottani népviseletekből és a helyiek mindennapi életéből nyílik kiállítás. A ház udvarán hagyományos módon főzött indián ételek kóstolójával várják az érdeklődőket.

Civil Nap Nyíregyházán

Civil Nap Nyíregyházán A Nemzetközi Pszichiátriai Kongresszus 2010. szeptember 9-11. között kerül megrendezésre Nyíregyházán. A Kongresszus utolsó napján, szeptember 11-én szombaton 10-16 óra között a szervezők Civil Napot tartanak, melynek apropója az Öngyilkosság megelőzésének világnapja.

A Civil Mozgalom felhívása

  Seres Mária mint a Civil Mozgalom országos vezetője azzal a kéréssel fordulok a sóstófürdői és sóstóhegyi lakosokhoz, hogy a Civil Mozgalom által indított Stick Gyula önkormányzati képviselő-jelölt részére az ajánló szelvényt átadni, illetve biztosítani szíveskedjenek.

Uniós támogatásból újul meg Nyíregyháza - Sóstón a Parkfürdő

Uniós támogatásból újul meg Nyíregyháza - Sóstón a ParkfürdőAz Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak - Alföldi Operatív Program „Versenyképes turisztikai termék- és attrakciófejlesztés támogatására” című pályázat keretében kerül megvalósításra a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Sóstógyógyfürdő csatornájára