Strand

A nyíregyházi Sóstó Tófürdő vizét kifogásolták

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) az Európai Unió minősítési rendszere alapján nemrég értékelte a hazai természetes fürdővizek minőségét. A minősített hazai természetes fürdővizek 94%-a jó vagy kiváló, azonban a Tófürdő sajnos a "kifogásolt" kategóriába esett. Merjünk mégis fürdeni benne? Cikkünkből kiderül!

Éjszakai fürdőzés a nyíregyházi strandon

Újra tiétek az éjszaka, elindult az éjszakai fürdőzés Nyíregyházán! Barátok, fények, színek, termálvíz, és a pezsgő éjszaka… Mindez a nyári szezonban minden szerdán és pénteken 21.00 órától hajnali 02.00-ig a Parkfürdő termálmedencéinél!

Bringával a nyíltvízi úszóeseményre

Újra egy szórakoztató programra hív mindenkit a Zöldkerék Alapítvány, akik ezúttal Gávavencsellőre tekernek. Ha nyár akkor továbbra is vízpart, de most egy kicsit  másképp.

Az Év Fürdője 2017: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fürdők az élmezőnyben

Két hét és a nyárral együtt lezárul a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője 2017 közönségszavazás is. A verseny pillanatnyi állás szerint két megyei fürdőknek minden esélye megvan arra, hogy TOP 10-ben végezzen.
 

Az Aquarius Élményfürdő és Fürdőház karbantartása

A nyíregyházi Aquarius Élményfürdő 2015. május 04-08-ig (hétfő-péntek) zárva tart, nyitás 2015. május 09-én, szombaton. Ez idő alatt megtörténik a fürdőben az éves kötelező vízcsere, valamint a társaság karbantartási, beruházási munkákat végez el.

Az 50m-es medence nem üzemel Sóstón

A sóstói Parkfürdő 50 méteres medencéje sátorfedésének bontása miatt a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. a medencét rövid  időre üzemen kívül helyezi.
 

Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közlemény

A Sóstó - Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja Tisztelt Vendégeink, hogy a 2013. évi szezonban a Parkfürdőben és a Tófürdőn az utolsó nyitvatartási nap  2013. szeptember 01. 

Karbantartási munkálatok a nyíregyházi Júlia fürdőben

A Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatja Tisztelt Fürdővendégeit és a város lakosságát, hogy a nyíregyházi Júlia Fürdő (Malom utca 19. szám) 2012. július 30-tól általános gépészeti és épület karbantartási munkálatok miatt előreláthatólag 4-6 héten át zárva tart.

I. SóstóFeszt – Könnyűzenei Fesztivál szárazon és vízen

2012. június 22-23-án Nyíregyháza zöld szívében, Sóstógyógyfürdőn, a Tófürdő területén kerül megrendezésre az I. SóstóFeszt – Könnyűzenei Fesztivál, ahova a régióban először a világhírű Tom Boxer és a varázslatos szépségű Morena is elfogadták a szervezők felkérését!

 
 

Defibrillátor az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben

A 2012. év több szempontból is fontos a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. életében. Megszépült az Aquarius Élményfürdők, befejeződött a Parkfürdő felújítás, színpompás növények települtek az amúgy is „zöld” Parkfürdőbe. 

A 2012. évi szezon beindult Sóstón

A legutóbbi sajtótájékoztató óta eltelt idő alatt az Aquarius Élményfürdő immáron elnyerte új – dzsungeles – arculatát. Most már a Termálvilág, a Gyermekvilág és a Black Pearl Pub után az Élményrész is méltó módon illeszkedik a dzsungeles koncepcióhoz. Természetesen szépíteni való mindig akad, de mint a mondás is tartja: Lassan érünk messzire!

Aquarius Élményfürdő téli üzemmódban

Szezonon kívüli üzemre vált az Aquarius Élményfürdő! Hétköznapokon a Fürdőházban és a Júlia Fürdőben, hétvégén az Aquarius Élményfürdőben is lazíthatunk Nyíregyházán! 

Coca-Cola strandparty Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

strandparty2011. augusztus 12-14. között a Coca-Cola strandparty-val várják a kedves Vendégeket a Parkfürdőbe. Lesz koktélbár, vizifoci, aerobik, és augusztus 13-án este egy fergeteges Finlandia Midnight Sun Party-val fokozzák a hangulatot.

 

Holtverseny esetén aranyjátszma dönthet a Strandröplabda Országos Bajnokságon

Holtverseny esetén aranyjátszma dönthet a Strandröplabda Országos Bajnokságon Augusztus első hétvégéjén a hűvösvölgyi Nagyrét Tenisz- és Sportközpontban rendezik a strandröplabda országos bajnokság idei negyedik, egyben utolsó fordulóját. Érdekesség, hogy összesítésben a nőknél és a férfiaknál is előfordulhat holtverseny, ebben az esetben aranyjátszma dönt az aranyéremről. 

Feliratkozás RSS - Strand csatornájára