Szakoly

Eszközpark fejlesztése Szakolyban

A BA-GA-Mélyépítő Korlátolt Felelősségű Társaság 17,59 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívásának keretében.

Szabolcsi településeken is zajlik az Élelmiszerlavina

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye négy települése - Biri, Bököny, Szakoly és Tuzsér – is részt vesz a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.

Szakoly - Kirabolta saját apját

Szakoly - Kirabolta saját apját A vele egy házban lakó 80 éves apját rabolta ki egy férfi a megalapozott gyanú szerint kedden napközben Szakolyban. Az ittas férfi pénzt követelt, hogy a kocsmába mehessen, de nem kapott, ezért erőszakkal vett el 5500 forintot.

Szakoly - állategészségügyi ellenőrzést színlelve próbáltak pénzt kicsalni egy gazdától

Szakoly - állategészségügyi ellenőrzést színlelve próbáltak pénzt kicsalni egy gazdától A szarvasmarha-tenyésztéssel foglalkozó férfit szombaton délelőtt két ismeretlen kereste fel tanyáján. A fehér köpenyt viselő fiatal férfiak egy „Állategészségügy” és vöröskereszt matricával ellátott gépkocsiból szálltak ki, és azt mondták, lakossági bejelentésre jöttek ellenőrizni.

Felavatták az első magyar bioerőművet Szakolyban

Felavatták az első magyar bioerőművet Szakolyban Átadták Magyarország első, zöldmezős fejlesztésű, önálló biomassza villamos energia erőművét Szakolyban. A Dél-nyírségi Bioerőmű ünnepélyes avatásán Gráf József földművelési és vidékfejlesztési miniszter méltatta a példaértékű beruházást, amely egyszerre szolgál térségfejlesztési, energetikai és környezetpolitikai célokat.

Megkéselte a fiát egy 46 éves asszony Szakolyon

Megkéselte a fiát egy 46 éves asszony Szakolyon Életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás egy 46 éves szakolyi asszony ellen. A megalapozott gyanú szerint a nő hétfőn este lakásukban egy 21 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta fiát.

Feliratkozás RSS - Szakoly csatornájára