számítástechnika

Mi szól a tablet mellett egy laptoppal szemben?

Ebben a cikkben megnézzük, hogy mi szólhat egy tablet mellett, ha összevetjük egy laptoppal. Aki hordozható eszközt szeretne vásárolni, annak nem mindegy ugyanis, hogy az egyik vagy a másik lesz végül a befutó. De mitől függ ez? És miért választják sokan inkább a tabletet? Lássuk!

Felhőalapú szolgáltatások fejlesztései

A felhőalapú szolgáltatások gyakran bonyolult, végeláthatatlan folyamatoknak tűnnek. A Cloud Privilege Broker nevű megoldás segít a felhasználóknak rendszerben látni és gondolkodni, és leegyszerűsíteni a munkafolyamatokat a jobb élmény érdekében.

CD, DVD és Blu-ray lemezek, mint az adattárolás hatékony eszközei

Az adattárolás rengeteget fejlődött az elmúlt néhány év alatt. A floppy lemezektől kezdve a CD-ken és a DVD-ken át eljutottunk a Blu-ray lemezekig és a pendrive-okig. Annak ellenére, hogy évről évre megjelennek az újabbnál újabb lehetőségek, még a “régi” verziót sem szabad elvetni, hiszen számos lehetőség rejlik benne.

Így dolgozik egy hacker

A számítógépes hackerek munkájának általánosságban véve nem túl jó a társadalmi megítélése. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy megérzés alapján dolgoznak, folyamatosan keresik a hibát, amíg végre nem tudják hajtani azt a bizonyos megsemmisítő csapást.

 

Feliratkozás RSS - számítástechnika csatornájára