Szatmárcseke

Szatmárcseke - Ladikon csempésztek 12 millió forintnyi cigarettát

Szatmárcseke - Ladikon csempésztek 12 millió forintnyi cigarettát Kézi hőkamerával figyelték a partról a Tiszát a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei péntekre virradó éjjel. A járőrök Szatmárcseke térségében vettek észre egy nagy csomagokkal megrakott motoros ladikot, amit két férfi irányított.

A Magyar Kultúra Napja Szatmárcsekén

SzatmárcsekeÖkumenikus istentiszteleten hirdet igét Bölcskei Gusztáv református püspök és Kocsis Fülöp görög katolikus püspök a Magyar Kultúra Napja alkalmából január 17-én 11 órától Szatmárcsekén a református templomban. Az esemény díszvendége Sólyom László köztársasági elnök lesz. A Magyar Kultúra Napjáról Jankovics Marcell Kossuth-díjas filmrendező emlékezik meg, aki a Kölcsey Társaság emlékplakettjét is átveheti ebből az alkalomból.

Szatmárcseke - Rénó ismét kiszagolta

Szatmárcseke - Rénó ismét kiszagolta  Szerdán éjjel a Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei egy földúton 20500 doboz ukrán zárjegyes cigatórettát találtak. A helyszínről nyomkövető kutyát indítottak. Rénó, a németjuhász, aki már több alkalommal segítette csempészek elfogásához a határrendészeket, ezúttal is sikerrel járt.

Feliratkozás RSS - Szatmárcseke csatornájára