Székely

Piactér kialakítása Székely községben

Székely Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett Helyi gazdaságfejlesztés pályázati konstrukcióban 56,285 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázat keretében egy új piac kerül kialakításra, a helyi gazdaság élénkítése céljából.

Székely község önkormányzata egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése

Székely Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága által meghirdetett Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése pályázati konstrukcióban 68,880 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert.

LEADER rendezvény Székelyben

ImageSzékely Polgárõr Egyesület tisztelettel meghívja Önt, ismerõseit az I. REGIONÁLIS POLGÁRÕR NAP rendezvényére. 2011. szeptember 3-án. A rendezvény a Közép - Nyírségért és Rétközért Helyi Akciócsoport által az „UMVP IV. tengely – LEADER  / Rendezvények támogatása „ jogcímen kerül megvalósításra.

Anyukája miatt rabolt a nyíregyházi férfi

Anyukája miatt rabolt a nyíregyházi férfiKedden este fél kilenckor az arcát pólójával elfedő férfi ment be Nyíregyházán, a Vay Ádám körúton egy büfébe. A tettes az egyedül ott tartózkodó fiatal eladónőtől a bevétel követelte, majd bement a pult mögé, hogy elvegye a pénzt.

Feliratkozás RSS - Székely csatornájára