Tiszakóród

Tiszacsécse - Rénó ismét csempészt fogott

Tiszacsécse - Rénó ismét csempészt fogottVasárnap este Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Tiszakóródon tartottak közúti ellenőrzést. A járőr azt vette észre, hogy egy gépkocsi az ellenőrzés előtt visszafordul és elhajt. Azonnal utána indultak, a kocsit Tiszacsécse külterületén találták meg hátrahagyva, utasterében 10.442 doboz ukrán zárjegyes cigarettával.

Tiszakóród, Fehérgyarmat - Menekült-státuszt kértek a határsértők

Tiszakóród, Fehérgyarmat - Menekült-státuszt kértek a határsértők A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség rendőrei szerdán hajnalban a tiszakóródi Túr-hídnál fogtak el két gyalogosan közlekedő örmény állampolgárt, akik iratok nélkül, illegálisan léptek magyar területre Ukrajna felől.

Majdnem vízbe fulladt egy férfi Tiszakóródon

Majdnem vízbe fulladt egy férfi Tiszakóródon Vasárnap délelőtt Tiszakóród közelében egy tiltott helyen fürdőző férfit sodort el a Tisza. Az alámerülő férfit egy kenus mentette ki a folyó ukrán oldalán. A 34 éves kisvárdai lakost az ukrán határőrök átadták a magyar hatóságnak, ahol tiltott helyen való fürdés miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Feliratkozás RSS - Tiszakóród csatornájára