Tiszaszentmárton

Az Új Széchényi Terv támogatásával valósult meg Tiszaszentmárton hulladéklerakójának rekultivációja

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Kft., mint a tiszaszentmártoni hulladéklerakó tulajdonosa 78.303.085 Ft-os Európai Uniós vissza nem térítendő támogatást nyert a hulladéklerakó rekultivációjának elvégzésére. A rekultiváció megvalósulásával Tiszaszentmárton lakossága szebb és lényegesen egészségesebb környezetben élhet.

Tizenegy afgán határsértőt és négy magyar embercsempészt fogtak el (Tiszaszentmárton)

rendőrségElőzetes bűnügyi információk alapján ütöttek rajta szombaton délután egy tiszaszentmártoni házon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság migrációs ügyek osztályának és Jonatán akcióosztályának munkatársai.

Emberöléssel gyanúsítják az állítólagos életmentőt - Tiszaszentmárton

Emberöléssel gyanúsítják az állítólagos életmentőt - TiszaszentmártonGondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanújával hallgatott ki szerdán egy 50 éves férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A gyanúsított az a személy, aki azt állította, hogy múlt szombaton Tiszaszentmártonnál három fuldokló lány segítségére sietett, és kettőjüket ki is mentette.

Megtalálták a vízbe fulladt lányt - Tiszaszentmárton

Megtalálták a vízbe fulladt lányt - Tiszaszentmárton Vasárnap este egy helybeli horgász találta meg annak a 14 éves  tiszaszentmártoni lánynak a holttestét, aki előző nap fulladt a folyóba  a falu határában.

14 millió forint értékű csempészáru Tiszaszentmártonban

14 millió forint értékű csempészáru Tiszaszentmártonban A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei szerdán hajnalban a tiszaszentmártoni folyóparton 29.000 doboz, valószínűleg csempészek által hátrahagyott cigarettát találtak.

Rögös az út a munkához Esélyházas Térségi találkozó Vasmegyeren

Rögös az út a munkához Esélyházas Térségi találkozó Vasmegyeren Napszám vagy közmunka? Élet a rokkantsági után. Megéri-e a szakképzettséget szerezni pár hónapos foglalkoztatás ígéretéért? Hova kell fordulni, ha külföldön biztonságosan akar munkát vállalni az ember...

Feliratkozás RSS - Tiszaszentmárton csatornájára