Tunyogmatolcs

Orgazdák egymás közt Tunyogmatolcson

rendőrségCsütörtöki feljelentése szerint az ukrán határ mellett külföldiektől csempészcigarettát vásárolt, majd tovább értékesítette volna egy férfi.

Sorozatos kéjelgő Tunyogmatolcs-Győrteleknél

Sorozatos kéjelgő Tunyogmatolcs-Győrteleknél A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság indított eljárást tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt egy tunyogmatolcsi nő ellen, aki szombaton este, a 491- es számú főútvonal Tunyogmatolcs- Győrtelek közötti útszakaszán, a vasútállomásnál, anyagi ellenszolgáltatásért cserébe kínálta szexuális szolgáltatásait, az arra járóknak.

Halálos közlekedési balesetek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Halálos közlekedési balesetek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Január 14-én este tíz óra körül a 491-es út Fehérgyarmat és Tunyogmatolcs közötti szakaszán személygépkocsi gázolt el gyalogost. A sötétben, ködös időben láthatósági mellény nélkül közlekedő 40 éves tunyogmatolcsi férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Tunyogmatolcs - Elfogták a 15 milliós betörés gyanúsítottait

Tunyogmatolcs - Elfogták a 15 milliós betörés gyanúsítottait Mintegy 15 millió forint értékben loptak el különböző valutákat, ékszereket és értékpapírokat november 25-én reggelre egy tunyogmatolcsi házból. Az ismeretlen elkövetők az ablakot befeszítve jutottak be, és egy fából készült szekrényből vitték el a sértett által 30 év alatt, mezőgazdasági munkával összegyűjtött javakat.

Feliratkozás RSS - Tunyogmatolcs csatornájára