Tuzsér

MÁV: Szabolcsi vonatok esetén is lesznek változások a héten

A 100 Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza [-Chop] vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek ezen a héten. Utazás előtt tájékozódjon!

A Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda csapatépítése

Az újonnan alakult Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda (DPI)  tagjai 2016. május. 2-3-án csapatépítő tréningen vettek részt a megyénkben lévő Tuzsér nagyközségben a Mustárház Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda koordinálásával.
 

Szabolcsi településeken is zajlik az Élelmiszerlavina

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye négy települése - Biri, Bököny, Szakoly és Tuzsér – is részt vesz a Syngenta Élelmiszerlavina programjában.

Zátonyra futtatott cigarettauszály Tuzsérnál

rendőrségA Magyar és Szlovák hatóságok közös munkájának és együttműködésének eredményeként rekordmennyiségű zárjegy nélküli cigarettaszállítmányt sikerült „zátonyra” futtatni Tuzsérnál.

Tuzsér - Lángoló gázpalackkal fenyegetőzött

Tuzsér - Lángoló gázpalackkal fenyegetőzött A közelben lakó rokonaihoz menekült át egy tuzséri asszony, miután férje otthon veszekedni kezdett vele csütörtökön délután. A férfi egy meggyújtott PB-gázpalackkal ment utána, és az udvarról azzal fenyegetőzött, hogy az égő palackot bedobja a házba, ha nem adják ki feleségét.

Telefonkártyás átverés Tuzséron

Telefonkártyás átverés Tuzséron Ötvenezer forinttal töltötte fel egy idegen mobiltelefonját egy középkorú tuzséri nő. Az asszonyt ismeretlen számról hívták fel azzal, hogy személygépkocsit nyert. Nyereményének átvételéül azt a feltételt szabták, hogy ötvenezer forint értékben vásároljon mobil feltöltőkártyát, és a kódszámokat diktálja be telefonon.

Mándok - Elfogták a besurranót

Mándok - Elfogták a besurranót A mándoki szociális otthon egyik irodájába surrant be csütörtökön valaki és 30.000 forintot lopott el az őrizetlenül otthagyott pénztárcából. A Záhonyi Rendőrkapitányság még aznap elfogta a feltételezett tettest, egy tuzséron lakó 27 éves férfit.

Tuzsér - Megdobáltak egy jegyvizsgálót a hangoskodók

Tuzsér - Megdobáltak egy jegyvizsgálót a hangoskodók Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával a Záhonyi Rendőrkapitányság indított eljárást egy 50 éves nő ellen. Az asszonyt és két társát szerdán délután a Nyíregyháza felől Záhony irányába közlekedő vonat jegyvizsgálója Tuzsérnál leszállította, mert hangoskodtak.

Tiszabezdéd - Gyerekek dobálták meg a vonatokat

Tiszabezdéd - Gyerekek dobálták meg a vonatokat Az elmúlt hetekben legalább négy alkalommal dobáltak meg kővel személyvonatokat a Tiszabezdéd-Tuzsér közötti vonalon. Néhány ablak betört, az csak a szerencsének köszönhető, hogy személyi sérülés nem történt.

Feliratkozás RSS - Tuzsér csatornájára