utazás

Bali szigete egy valóságos édenkert

A Föld legnagyobb szigetvilága Délkelet-Ázsiában található. Indonézia a világ negyedik legnépesebb országa, amely több mint 18 ezer szigetből áll. Ezek közül kb. 6000 lakott terület, és kiemelkedő turistacélpontnak számít sok része. Még ezen a varázslatos országon belül is különleges helyet foglal el Bali szigete.

Autópálya-matrica vásárlása okostelefonnal a legpraktikusabb

A különböző okostelefonok ott lapulnak majdnem minden ember zsebében. Használatukkal tartjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel, pizzát rendelünk, vagy a híreket böngésszük. Ehhez képest csak ritkán használjuk arra, amire eredetileg tervezték: telefonálásra. A rengeteg elérhető applikáció között olyan is van, amivel az autópálya-matricákat tudjuk megvásárolni.

 

Transzferszolgáltatás, a reptéri parkolás új élménye

Milyen úton és módon tud újfajta érzést kölcsönözni a transzferszolgáltatás bármely repülőútnak? Egész pontosan mi mindent foglal magába ez az újszerű formátum, és mit nyer az, aki él vele?

A kerékpárjainkat is magunkkal tudjuk vinni egy autós utazás során

Amikor odakint kellemes a hőmérséklet, és szépen süt a nap is, akkor kedvet kaphatunk arra, hogy felpattanjunk a bringánkra és tekerjünk egy jót egy szép, természetközeli helyen. A biciklizés akár páros programnak is kitűnő, sőt akár még a gyerekeket is magunkkal vihetjük.

Amikor közeleg a nagy utazás

Ha már te is izgatottan várod a következő “nagy utazást” és szeretnéd, ha minden tökéletes lenne, akkor nem árt alaposan átgondolni néhány dolgot. Szerencsére ma már vannak olyan online felületek, amelyek ebben segítenek is neked. Éppen ezért a következő pár sor egyfajta iránymutatásként is szolgálhat az online tervezés során. Lássuk, mit érdemes figyelembe venni!

Feliratkozás RSS - utazás csatornájára