Városmajor

Előadás a szívkatéterezésről a Szív Klubban

Előadás a szívkatéterezésről a Szív Klubban A Városmajori Művelődési Ház Szív klubjában 2010. november 24-én szerdán 17 órától Dr. Tar Balázs kardiológus adjunktus tart videovetítéses előadást a szívkatéterezésről.

Táncház A Városmajori Művelődési Házban

Táncház A Városmajori Művelődési Házban A néptánc, népzene összeköt korosztályokat, a lehető legkülönbözőbb embereket. Akik együtt táncolnak, énekelnek azokat láthatatlan kötelék fűzi össze, a ritmus kiragadja őket a hétköznapok realitásából. Ennek a szórakozási lehetőségnek a modern formája a táncház.

Múzeumok Éjszakája - Városmajori est

Múzeumok Éjszakája - Városmajori est 2010. június 19-én (szombaton) a Városmajori Művelődési Ház (Városmajor u. 5.) udvarán kerül megrendezésre a Múzeumok Éjszakája – „Városmajori est” elnevezésű rendezvény.

MINI-MANÓ NAP a Városmajori Művelődési Házban

MINI-MANÓ NAP a Városmajori Művelődési Házban Mini Manó napot rendeznek Nyíregyházán a Városmajori Művelődési Házban, május 31-én hétfőn. A programok között a Nyíregyházi Főiskola Apáczai Csere János  Gyakorlóiskola és AMI művészeti csoportjainak előadását és Török Renáta viselet-és viseletesbaba készítő bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők.

Feliratkozás RSS - Városmajor csatornájára