marketing

Guide a TikTok hirdetésekhez

Sok vállalkozás elzárkózik még a TikTok jelenléttől is, nemhogy a hirdetésektől. Hogy ennek mi az oka? Vannak, akik úgy gondolják, hogy a Z generáció platformja, ezért az ő cégének nem kell itt mutatkoznia.

Az egyik legnépszerűbb promóciós termék: a reklámtáska

Bármilyen üzletbe, szupermarketbe megyünk be, a pénztár közelében garantáltan találni fogunk céglogóval ellátott reklámtáskákat. Ez kifejezetten jól jön, ha elfelejtettünk magunkkal vinni saját táskát. Ráadásul reklámtáskából már többféle kialakítás is elérhető: egyre népszerűbbek azok, amelyeket többször is lehet használni.

5 Marketing Diamond díjat nyert a Móricz Zsigmond Színház

Nemrég rendezték meg Budapesten a Magyar Marketing Szövetség 2023-as Marketing Diamond Awards díjátadóját, melyen a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház 5 Marketing Diamond elismerést nyert el. A díjakat Holik Emőke, a Móricz Zsigmond Színház értékesítési vezetője vette át.

Hogyan segíthet az online marketing a tőkeerős konkurensekkel szemben?

Egyes termékek, termékcsoportok piacán kiélezett harc folyik a vásárlók kegyeiért az online térben, ugyanis a meghatározó piaci szereplők rengeteg pénzből marketingeznek, miközben a kisebb szereplők sorra kiszorulnak.

Városmarketing elismerést kapott a Móricz Zsigmond Színház

Kilencedik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj elnevezésű országos pályázatot, melyen idén újra Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa.

2022-ben is Nyíregyháza lett a Marketing Fővárosa

Nyolcadik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatot, amelyen Nyíregyháza 2022-ben is indult. A város pályázatait a Város-Kép Nonprofit Kft. munkatársai készítették és adták be.

Bevételnövelő tippek

Mire való a Billingo Ads szolgáltatás? Milyen bevételnövelő marketingötletek valósíthatóak meg a segítségével? Valóban egyszerűen beilleszthető a marketingstratégiába? Cikkünkben minden fontos információt elárulunk a Billingo szolgáltatásával kapcsolatban.

 

Tartalmak és tévhitek - Hogyan működik az Instagram?

Sokszor gondolkozol el te is aktív felhasználóként, hogyan és mit is kellene posztolnod az Instagramon, hogy az algoritmus szeresse és sokaknak megmutassa organikusan? Néhány tévhitet és ötletet megosztunk most az Instagram algoritmusával kapcsolatban.

Egyedi fejlesztésű webáruházzal egyszerűbb a harc a vásárlókért

Napjainkban már csak az egyedi fejlesztésű webshop készítés jöhet szóba a vállalkozások számára, hiszen az amatőr megoldásokkal nem lehet versenyezni a mostanra oly telített online piacon.

Hova és miért érdemes reklámzászlót vinni?

Sporteseményre települne ki, esetleg beltéri rendezvényre hivatalos? Mindegyik helyszínre érdemes magával vinnie egy reklámzászlót, ami rendkívül jó figyelemfelkeltő kiegészítő lehet. Cikkünkben röviden ismertetjük a reklámzászlók vagy más néven strandzászlók legfontosabb tulajdonságait, néhány népszerű méretet és kialakítási formát, illetve az állagmegőrzés mikéntjét.

Ötszörös Marketing Gyémánt díjas a Móricz Zsigmond Színház

Örömmel adjuk hírül, hogy a Magyar Marketing Szövetség 2020-es Marketing Diamond Awardsra benyújtott 5 pályázatunk mindegyike marketinggyémánt elismerésben részesült. A gyémántokon kívül a pályamunkák elismeréseként a Móricz Zsigmond Színház a Lounge különdíját is elnyerte.

Nyíregyháza nyerte el a „Marketing Fővárosa 2020” címet

19 városmarketing díjjal és egy fődíjjal tért haza a szeptember 17-én, Budapesten tartott Városmarketing Gyémánt Díj átadóünnepségéről Nyíregyháza. Ezzel az úgynevezett gyémánt ranglistán az előkelő ötödik helyre kerültünk, megelőzve olyan nagyvárosokat, mint például Debrecen, Szeged, vagy Székesfehérvár. S mert Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a nyíregyházi 19 és a vásárosnaményi 3 díjjal összesen 22 marketing gyémánt díjat nyert el, ezért a Marketingaktív Megye díj is minket illet.

Hatékony online marketing kampányok a Google Ads és a Facebook hirdetések segítségével

Manapság csak úgy érhetünk el kézzel fogható sikereket az online marketing területén, ha alkalmazunk PPC kampányokat is. Az online marketing és értékesítés alapvető eszköze egy-egy ilyen kampány, így nem árt tisztában lennünk az alkalmazási trükkjeikkel. A következő pár sorban megismerkedhetsz a PPC fogalmával, illetve az alapvető magyar PPC hirdetési felületekkel.

Mik a Google Ads kulcsszavak?

Mik a Google Ads kulcsszavak? A Google Ads kulcsszótervező korábban Adwords névre hallgatott. Ezzel az eszközzel is az a cél, hogy meghatározzátok a vállalkozásotok kulcsszavait, amire építhetitek a vizuális reklámokat. De milyen a jó kulcsszó? Fizetni kell-e érte, vagy van-e más megoldás is?

Feliratkozás RSS - marketing csatornájára