Segítsen Ön is a helyi mentőállomásnak!

Segítsen Ön is a helyi mentőállomásnak! Az Unilever Magyarország Kft. Különleges, mentőállomások közötti versengést hirdetett meg a „Gazdálkodj és segíts okosan” program keretében létrehozott weboldalán (www.segitsokosan.hu).

 

 

A program célja az Országos Mentőszolgálat támogatása, a lakosság mentéssel kapcsolatos, széleskörű tájékoztatása, illetve a nap-mint nap segítségünkre siető mentők és mindennapi munkájuk bemutatása.

2009. január 15. és április 15. között minden héten 6 mentőállomás „versenyez” egymással. Amelyik mentőállomásra az adott héten a legtöbb szavazat érkezik, negyedmillió forintot kap, melyet választásuk szerint mentőautó felszerelésre, állomás felszerelésre, épületfejlesztésre, személyzeti felhasználásra (pl. képzés) fordíthatnak.

Segítsen Ön is a helyi mentőállomásnak!

Aki úgy érzi, hogy szívesen segítene a helyi mentőknek, a www.segitsokosan.hu oldal, „Szavazzon a különdíjért menüpontja alatt, vagy SMS-ben, az állomás kódjának elküldésével teheti meg. (20/552-4557-es, nem emelt díjas SMS szám) 

Ezen a héten szerdától következő hét csütörtökig (2009. február 12 – 18-ig.) a Hajdúnánás, Mátészalka, Monor, Mosonmagyaróvár, Orosháza, Ózd mentőállomások várják a szavazatokat. 

Segítsen, hogy segíthessenek!