Gazdikereső

GazdikeresőMinden örökbefogadható kutya az Állatbarát Alapítványnál rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

 

 

Gazdikereső

Burkus: 4 éves kaukázusi kan. Napkorról került be az Állatotthonba a közelmúltban. Egyelőre az eredeti gazdáját keressük, de ha nem jelentkezik érte, Burkus ivartalanítás után örökbefogadható lesz. Hatalmas termetű, gyönyörű kutya, kizárólag szabad tartásra ajánljuk. Eleinte egy kisebb kennelben volt, de esténként, amikor megszűnt a mozgás körülötte, folyamatosan nyüszített és ugatott. Most nagyobb helyen van, ahol sokkal jobban érzi magát. Más kutyát nem visel el maga körül, egyedüli tartást javaslunk. Bár a megjelenése tekintélyt parancsoló, de a viselkedése ezt meghazudtolja, hiszen nagyon kedves természetű, barátságos szőrmók.

 

Gazdikereső

Dézi: 8 hónapos német juhász szuka. Orosról szállította be az Alapítvány munkatársa az Állatotthonba március 4-én. Fiatal korából adódóan játékos, érdeklődő, barátságos kutya, nagyon könnyen tanítható. Már többen is érdeklődtek róla, hiszen valóban szép kiállású és jó természetű kutya, de egyelőre még az eredeti gazdája jelentkezését várjuk.

 

Gazdikereső

Kitti: 1 éves vizsla keverék szuka. Az elmúlt időszakban több bejelentés érkezett róla az Alapítványhoz, rendszeresen a Bujtosi tó környékén kóborolt. Március 15-én került be az Állatotthonba erről a területről. Mindenkihez odaszegődött, barátságosan viselkedett, bárki megfoghatta, megsimogathatta, nem volt bizalmatlan az idegenekkel. Azóta is kedvesen viselkedik, játékos, mozgékony kutya. Egyelőre az eredeti gazdáját keressük, ha nem jelentkezik érte, örökbefogadható lesz.

 

Gazdikereső

Norcsi: 7 hetes keverék szuka kutyus. Nemrég került be az Állatotthonba öt testvérével együtt. Az anyakutya sajnos elpusztult, de a kicsik már önállóan esznek, így nyugodtan örökbefogadhatók. Egy elhagyatott területen éltek eddig, ahol a szomszédok etették őket, de igazából senki sem viselte gondját megfelelően a kutyusoknak. Kicsit nehéz volt megfogni őket, mert annyira féltek, hogy egy bódé alatt kiásott üregben elrejtőztek. Bekerüléskor átestek egy fürdetésen és parazitamentesítésen. Egyre barátságosabbak, már nem szaladnak el nyüszítve, amikor idegenek közelednek feléjük. Eddig sajnos kimaradt az életükből a szerető, gondoskodó gazdi, ezért olyan otthont keresünk számukra, ahol igazi családtagként kezelik majd őket. Színezetük és testalkatuk alapján valószínűleg husky keverékek, közepes termetűek lesznek.

 

Gazdikereső

Selymi: 1, 5 éves német juhász-husky keverék szuka. A Család utcáról került az Állatotthonba. Két hétig még a gazdáját keressük, ha nem jelentkezik érte, akkor örökbefogadható lesz. Más kutyákkal jól kijön, emberekkel fenntartás nélkül kedves, barátságos, viszont olyan helyen nem tartható, ahol baromfik is vannak. Játékos, közvetlen természetű fiatal kutyus.

Gazdikereső

Vanessa: 1, 5 éves szálkásszőrű magyar vizsla szuka. Eddigi élete nem volt éppen zökkenőmentes. Sajnos születési rendellenességéből kifolyólag jobb lába végérvényesen deformált maradt, emiatt a gazdái is lemondtak róla. Végtelenül kedves, barátságos, nem tolakodó, de igényli a foglalkozás és szeretgetés. Mivel ugatós kutyus, ezért olyan kertes házhoz ajánljuk, ahol a szomszédok is állatbarátok, és nem jelent majd problémát, ha Vanessa minden mozgásra hangos ugatással reagál. 


 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.; Tel.: 42/727-736
E-mail: allatbarat@allatbarat.com; honlap: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15; Számlaszám: 11744003-20374268