Bringával a múzeumba és a Kékestetőre!

 A Zöld Kerék Alapítvány, és a Lánc-Szem Egyesület mint minden évben, 2009-ben is bringázásra invitálja a két kerék szerelmeseit a június 20-án megrendelésre kerülő Múzeumok Éjszakáján. A Zöld Kerék Alapítvány, és a Lánc-Szem Egyesület mint minden évben, 2009-ben is bringázásra invitálja a két kerék szerelmeseit a június 20-án megrendelésre kerülő Múzeumok Éjszakáján.

 

 

 

 

Már hagyomány nálunk hogy kerékpárral megyünk a múzeumba. A Zöld Kerék Alapítvány és a Lánc-Szem Egyesület keretein belül mi is csatlakozunk a Múzeumok éjszakája programhoz.

A gyülekező: 2009. június 20. szombat 17. 45-ig a Nyíregyházán a Jósa András Múzeum előtt, itt bekapcsolódunk a programokba. Tovább gurulunk a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, Vízügyi Történeti Gyűjteményéhez (Nyíregyháza, Móricz Zsigmond út 48.).  Itt vár „Víz-rajz” vetélkedő és filmvetítés. Innen tekerünk vissza a Jósa András Múzeumhoz (18,45.) Csoportosan kedvezményes belépővel lépünk be a  múzeumok éjszakájába.

 

Bringával a múzeumba és a Kékestetőre!

 

Nem sokáig pihenünk, mert a következő héten indulunk Nagykőrösre a 9. NEMZETKÖZI ÉS ORSZÁGOS TÚRAKERÉKPÁROS TALÁLKOZÓ ÉS KÜLÖNLEGES KERÉKPÁROK 4. TALÁLKOZÓRA (2009. június 24-28.).  A találkozókon összejövünk az ország különböző helyeiről, de Romániából, Szlovákiából, Ausztriából, de volt bringás Franciaországból is. Itt vannak közös túrák, beszélgetések, élménybeszámolók.

 

Bringával a múzeumba és a Kékestetőre!

 

A nyár nagy programja lesz még, hogy feltekerünk a Kékestetőre (2009. aug. 1-9.).  Már szokás hogy minden évben szervezünk egy hosszú túrát. Voltunk már a Balatonnál, a Tisza forrásánál, Kolozsváron, de Lengyelországba is eljutottunk. Nyíregyházáról indulunk Szerencs, Bükkszentkereszt, Eger, Hortobágy, Nyíregyháza túra keretében hódítjuk meg kis hazánk legmagasabb pontját.

 

 

Aki szeret bringázni és tiszteli a természetet, tartson velünk.