Iskolakezdési támogatási utalvány mellett további kedvezmények a papír, írószer, és tanszervásárláshoz!

Vásároljon iskolatáskát a Leporellóban!Nyíregyházán is elkezdődött az iskolakezdésre való felkészülés. Az iskolakezdési támogatás utalvány segítséget nyújthat a családoknak az anyagi terhek enyhítésére. A nyíregyházi Leporelló papír írószer is kedvezményes iskolaszereket, tanszereket kínál az iskolakezdésre.

 

 

 

 


Vásároljon iskolakezdési támogatás utalvánnyal vagy kedvezményekkel Nyíregyházán is a Leporelló papír írószer üzletben!

 

Iskolakezdés

Szeptember hónap szülőknek, gyerekeknek, pedagógusoknak egyaránt az iskolakezdés jelenti. A gyerekek kicsit szomorúak, hogy vége a nyárnak, a szülők izgulnak, hogy csemetéik hogyan veszik majd az akadályokat a tanévben. A tanárok azonban már sokkal korábban megkezdik a készülődést az új tanévre.(forrás: sulinet.hu)

Írószer, tanszervásárlás – Iskolakezdési támogatás utalvánnyal

Könnyítse meg iskoláskorú gyermekkel rendelkező munkatársai életét az ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvánnyal, amely változatlanul adó- és járulékmentesen adható 2009-ben gyermekenként 21 450 Ft értékben akár mindkét szülő részére.
Az utalvány ma már országszerte közel 14 000 üzletben használható fel a hiper - és szupermarketektől kezdve a könyvesboltokon és a papír-írószer üzleteken át a ruházati és sportboltokig. Honlapunk elfogadóhely keresés menüpontjában megtalálja az üzletek teljes listáját.
Az utalványok a törvény értelmében 2009. július 1. és október 31. között érvényesek, ezalatt az adómentességet biztosító törvényi rendelkezéseknek megfelelően ruházati termékek, tankönyvek és taneszközök vásárlására fordítható.
Iskolakezdési utalvány széleskörű felhasználása – a papír – írószer üzletekben is!
Az utalvány országszerte közel 14 000 üzletben használható fel. ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvány elfogadóhelyeink közé hipermarketek, szupermarketek, könyvesboltok, papír-írószer üzletek, valamint ruházati üzletek, sportboltok tartoznak (forrás: hu.sodexo.com.)

Kedvező árak, kitűnő ajándékok a Leporelló - nyíregyházi papírszaküzletben is!

Tanszervásár Nyíregyházán

Ha iskolaszert vásárolsz a nyíregyházi papír - írószerben, azonnal ajándékot kapsz!
A Leporelló papírboltban már megkezdődött az iskolaszezon.
Az iskolatáskákat 10-20% kedvezménnyel vásárolhatja meg, amihez megtalálja a mintában hozzáillő tolltartót, uzsonnás táskát, tornazsákot. High Scool Musical, Hannah Montana, Hercegnő, Ice Age 3, Spiderman, és még sok kedvenc minta között válogathat.

Tanszervásár Nyíregyházán

Idén, mint mindig ajándékkal is kedveskedünk.

Választhatja az értékhatárnak megfelelő ajándékot, vagy pedig 5.000Ft-onként egy 500Ft értékű kedvezmény utalványt, amit a következő vásárlás alkalmával beválthat..

Strapabíró márkás iskolatáskák közül választhat a nyíregyházi papír írószerben, az iskolakezdésre!

leporello - nyíregyházi papír írószer - iskolaszer - tanszerForgalmazott márkáink: Nike, Adidas, Budmil, Gabol, Herlitz, Ars Una.

 

 

 

A nyíregyházi Leporelló papír írószer szaküzletben kiváló minőségű márkás strapabíró táskák között válogathat. A Nike, Adidas, Budmil, Gabol, Herlitz, Ars Una, (Hannah Montana, High School Musical, Hercegnő, Barbie, Star Wars, Ice Age 3, stb.) táskákhoz ugyanolyan mintájú kiegészítőket választhat.

Vásároljon iskolatáskát a Leporellóban!

 

Vásároljon iskolatáskát a Leporellóban!

 

Tanszervásár Nyíregyházán   Tanszervásár, iskolakezdés

Nézze meg további iskolatáska kínálatunkat! 

Tanszer utalványa nálunk többet ér! - ISKOLAKEZDÉSI TÁMOGATÁS utalvánnyal

Minden 5.000Ft feletti vásárlás után 500Ft értékű kedvezmény utalványt adunk ajándékba.
Törzsvásárlói kártyánkhoz is könnyen hozzájuthat, csak egy igénylőlapot kell kitöltenie, amit kérhet a boltban az eladóinktól.

Vásároljon iskolatáskát a Leporellóban!
Nyíregyháza papír - írószer törzsvásárló kártya

A Leporelló papírbolt idén is számos akcióval várja vásárlóit. Az iskolatáskákat akár 10-20% kedvezménnyel vásárolhatja meg, és a pénztárnál még ajándékkal is kedveskedünk.
Ön dönthet, hogy az adott értékhatárhoz tartozó ajándékot választja, vagy egy 500Ft értékű kedvezmény utalványt.

További beváltási információ: www.leporello.hu

Online Menedzser Kft. – Nyír-Pen Kft.