Tolvajok, zsebesek, és ellopott biciklik Nyíregyházán - Rendőrségi híreink

Tolvajok, zsebesek, és ellopott biciklik Nyíregyházán - Rendőrségi híreink A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, Nyíregyházán tetten ért tolvajokról, segítőkész zsebesekről, és ellopott kerékpárokról adott hírt.

 

 

 

 

Tetten ért tolvajok
Az Érkerti Rendőrőrs indított eljárást két férfi és egy nő ellen, akik  egy bekerítetlen nyíregyházi ingatlanról tulajdonítottak el három  acélfelnit és 80 kg hulladékfát. A feltételezett elkövetőket a  járőrök akkor érték tetten szerdán délelőtt, amikor kocsijukba  pakoltak.

 

Segítőkész zsebesek
A nyíregyházi vasútállomásnál egy buszról leszálló idős embert zsebeltek  ki szerdán dél körül. A bácsiba két huszonéves fiatalember karolt bele,  hogy segítenek a leszállásnál. A sértett érezte, hogy egyikük kiveszi  farzsebéből a tárcáját, segélykiáltására többen a menekülő tolvajok után  futottak, de nem érték őket utol. A lopási kár 17.000 Ft, a rendőrség  ismeretlen tettesek után nyomoz.

 

Ellopott kerékpárok
Négy kerékpár ellopását jelentették be Nyíregyházáról szerdán a  rendőrségre. Két lelakatolt biciklit áruházak elől tulajdonítottak  el aznap, egyet egy társasház tároló-helyiségéből. A negyedik kerékpárt  még hétfőn lopták el egy fasorból úgy, hogy 60 éves tulajdonosa mellette  aludt. Az elkövetőket keresi a rendőrség.