Völgyi Zsuzsi wake surf-özni tanul

Völgyi Zsuzsi wake surf-özni tanulVölgyi Zsuzsi az éneklés és az ének oktatás mellett szívesen szán időt a sportolásra. A híresség nemrég egy hazánkban kevésbé ismert sporttal, a wake surf-fel ismerkedett meg. Zsuzsinak annyira megtetszett a vízi sport, hogy ezentúl rendszeresen hódol majd neki.

 

 

 

 

Völgyi Zsuzsi wake surf-özni tanulVölgyi Zsuzsi az éneklés és a tanítás mellett arra is figyel, hogy ő maga is tanuljon új dolgokat, igaz, nem zenei téren. A Popsztár Akadémia tanára nemrég egy hazánkban kevésbé ismert sportot, a wake surf-özést próbálta ki.

 

„Nagyon megtetszett ez a sport, mert a sérülésveszély gyakorlatilag egyenlő a nullával. Egy deszkán állsz, nincs kötés a lábadon és ha kibillen az egyensúlyod, akkor a vízbe esel.” – mesélte élményeit Zsuzsi. – „Nyitott vagyok az új dolgokra a sport terén is. Így azt hiszem, hogy a wake surf nagy kedvencem lesz a korcsolyázás és az úszás mellett.” – tette hozzá az énekesnő, aki egy nemrég rendezett wake surf bajnokság sztárfutamában mindenkit maga mögé utasított.

 

 

 

 

Völgyi Zsuzsi wake surf-özni tanulVölgyi Zsuzsi mellett Széles Iza is megpróbálkozott a nem épp hétköznapi sportággal, de ő kicsit bizonytalanul állt a vízen sikló deszkán. Az egykori megasztáros így inkább úgy döntött, marad az éneklésnél és diákjaival sem a sportról beszélget majd.