Szuperkupa Nagykállóban

 

Nagykálló Város Önkormányzata és a Nagykállói Városi Sportegyesület a város sportfejlesztési koncepciójában meghatározott utánpótlás nevelés keretében 2012. február 19-én (vasárnap) Utánpótlás Szuper Kupát rendez.

 

 

 

A szervezők ahhoz akartak lehetőséget biztosítani, hogy a környékbeli csapatok fiataljai a téli időszakban is minőségi felkészülést végezzenek. Vasárnap a sorozat végső összecsapásaira és a döntőkre kerül sor. Az előző két fordulóban nyolc-nyolc U13-as és U19-es csapat mérkőzött meg egymással, így alakultak ki az utolsó forduló legjobb négyesei. A kisebbek közül pályára lépnek a továbbjutott helyiek mellett a kállósemjéni, a nyírpazonyi és a nyíregyházi Filó SE focistái, a nagyobbak közül pedig a nagykállói, napkori, nyírpazonyi és kállósemjéni csapatok. 
 
A rendezvény célja a felkészülés elősegítése mellett az is, hogy mind a fiataloknak, mind a szurkolóknak a téli hideg ellenére felejthetetlen, forró hangulatú foci Fiestát varázsoljon. A meccsek között fellépők, koncertek, pom-pom lányok teszik teljessé a családi focinapot. A fiatalok kupája mellett egy mini torna keretében megmérkőznek a Loki, a Szpari és a nagykállói öregfiúk. Itt lesz Kondás Elemér a Loki trénere, a Sándor testvérek, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, és a helyi nagyok, Rozoga, Cziotka és még sokan az igazi legendák közül. 
 
A belépők teljes összege a csapat utánpótlás nevelését támogatja, ugyanakkor tombola is egyben, amellyel értékes ajándékokat, ajándékcsomagokat, aláírt mezeket (Loki, Spari, NVSE) lehet nyerni. 
 
 
Esemény:       I. Nagykállói Utánpótlás Kupa
Helyszín:        Nagykálló, Városi Sportcsarnok
Időpont:         2012.02.19. 9,00-17,00