Indul az „Esti Piac” Nyíregyháza több pontján

Tájékoztatjuk Nyíregyháza lakosságát, hogy 2012. március 14-től a Család utcán található Örökös Piacon minden héten szerdán, „Esti Piac” is működik majd.

 

 

 

Mit jelent ez a vásárlók számára? A kezdeményezés a megújuló igényeknek és a változó vásárlói szokásoknak kíván eleget tenni, ezért ezentúl szerdánként 15 óra és 18 óra között is várják a vásárlókat.
 
Egyelőre 6-8 vállalkozó szellemű termelő és kereskedő részvételével, a nyíregyházi piacokon megszokott, termékpaletta felsorakoztatásával indul az árusítás, ami a NYÍRVV Kft. reményei szerint a későbbiekben bővülni fog, de a nyitvatartási rendet is a vásárlói igényekhez mérten, rugalmasan kívánják kezelni.
 
A cél az, hogy mind az árusítók számának, mind az „Esti Piacon” megtalálható termékek skálájának növelésével, minden igényt kielégítő bevásárlási lehetőséget biztosítsanak Nyíregyháza lakói számára.
 
2012. március 23-tól a Korányi Frigyes utcán található Profi Piacon is nyit az „Esti Piac”, amit minden héten, pénteken látogathatnak majd a vásárlók.