A Széchenyi Programiroda szakmai fórumsorozata Nyíregyházán is segít a pályázóknak

 

November 29-én Nyíregyházán is elérhető lesz a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakmai fórumsorozata, amely uniós forrásra pályázóknak nyújt segítséget. 
 

 

 

 

 
Időpont: 2012. november 29. (csütörtök) 
10.00 – 13.00 óra 
 
Helyszín: Inkubátorház  - PRIMOM Vállalkozói Inkubátorház és Innovációs Központ 
4400 Nyíregyháza, Váci Mihály u. 41. 
 
 
A rendezvénysorozaton az érdeklődők a pályázati lehetőségekről, a pályázatok megvalósításának folyamatáról, az operatív programok sajátosságairól és a Széchenyi Programiroda jövőbeli szerepéről tájékozódhatnak. A fórumon megszólalnak a helyi és országos fejlesztéspolitika szereplői, valamint lehetőség lesz arra is, hogy a résztvevők feltegyék kérdéseiket a szakembereknek. 
 
A Széchenyi Programiroda november 29-i nyíregyházi fórumán a jelenleg elérhető uniós pályázatokról, a pályázati megvalósítás folyamatáról, valamint a közelmúlt és közeljövő fejlesztéspolitika irányáról tájékozódhatnak a résztvevők. A fórumokat mindazoknak szánják, akiket érdekelnek a jelenleg elérhető pályázatokon nyugvó innovációs lehetőségek. Az aktualitások áttekintése mellett a Széchenyi Programiroda tanácsadói a fórumok alkalmával ingyenes, személyre szabott tanácsadással is várják az érintetteket. 
 
A térítésmentes szakmai fórumsorozatra egyaránt várják az államháztartási intézményeket, önkormányzatokat, civil szervezeteket, egyházakat, közoktatási intézményeket, mikro-, kis és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, kulturális és közművelődési intézményeket.  A fórumok a megyei közgyűlés védnöksége alatt állnak.