Ingyenes konferencia Nyíregyházán mikro-, kis- és középvállalkozásoknak

A Piac & Profit és a Regionális Fejlesztési Holding Pénz, de honnan? címmel járja az országot roadshow-jával, május 9-én a sorozat Nyíregyházára érkezik. 

 

 

 

 
A régióban működő kis- és középvállalatok tájékoztatása a célja a Piac&Profit Pénz, de honnan elnevezésű ingyenes konferenciasorozatának, amely rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding.
 
A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a 2014-2020-as költségvetési ciklusban. A regionális szintű összefogás  és társulás a kkv-k és az önkormányzatok alapvető érdeke, számukra az együttműködés a jövőt, a fejlődést jelenti. A Piac&Profit konferenciájának az a célja, hogy hiteles információhoz juttassa a régiós szereplőket a mindennapi működésük és a fejlesztéseik finanszírozására rendelkezésre álló forrásokról és azok felhasználási lehetőségeiről. A konferencia a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára, Csepreghy Nándor nyitóelőadásával indul és a kormányzat képviselői minden állomáshelyen részt vesznek.
 
A Pénz, de honnan? roadshow a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatja a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetést ad a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásokról, pályázatokról, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismerteti meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat.
 

Pénz, de honnan? konferenciasorozat (roadshow)

 

Pénzek a régióban

A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája

kis- és középvállalatoknak és önkormányzatoknak

 

Helyszín: Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Széchenyi u. 2., III.)

Időpont: 2013. május 9., csütörtök (09.30─14.30)

 

Program:

9.30-9.40 Köszöntőbeszéd: (felkérés alatt)

9.40-9.55 Az Új Széchenyi Terv keretében rendelkezésre álló források lehívásának felgyorsítása és az ennek érdekében tett lépések, valamint a 2014-2020-as programozási időszak kihívásai Csepreghy Nándor helyettes államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

9.55-10.10 Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben - Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai MAG Zrt.

10.10-10.30 Ötlettől a Sikerig! Fejlesztési lehetőségek a régióban, és az ehhez szükséges források, partnerek. Batka Tímea vezérigazgató, az ÉRF Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Zrt.

10.30-10.50 MFB finanszírozási termékek Dombi János, az RFH Nonprofit Zrt. Észak-Alföld régió vezetője.

10.50-11.10 Amikor nem kell biztosíték: tőkefinanszírozás. Török József, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. üzletfejlesztési igazgatója.

11.10-11.30 Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Bencze Margit termék és portfólió menedzser, Start Garancia Zrt.

11.30-12.00 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.00-12.20  Széchenyi Kártya Program. Szép Zoltán fejlesztési igazgató, KAVOSZ Zrt.

12.20-12.40 Vállalkozói/vállalatfinanszírozási lehetőségek - Mire ad pénzt a bank? Mit várhatunk 2013-ban? Aladics Sándor igazgató, OTP Bank Kereskedelmi Banki Divízió.

12.40-13.00 Európai Uniós forrásokhoz jutás az utolsó évben, pályázati feltételek. Lőrik Andrea szakmai vezető, Unio Tender Európa Kft.

13.00-13.20 Az elektronikus fizetés, mint nélkülözhetetlen elem.  Aki kimarad, biztosan lemarad Váradi János ügyvezető Igazgató, PayU Hungary

13.20-13.40 Nézd meg, kivel kötsz üzletet. Bak Boglárka projektkoordinátor, Opten Informatikai Kft.

13.40-14.00 Forex kereskedelem és online kereskedés. - Nagy András ügyfélkapcsolati manager, Privátbankár.hu Kft.

14.00- Konzultáció az előadókkal, szendvicsebéd

A tematika változtatási jogát fenntartjuk! 
A konferencia vendégeit frissítő italokkal, aprósüteménnyel várjuk.

 

A konferencián a mikro-, kis- és középvállalkozások részére a részvétel – regisztrációhoz kötötten – ingyenes!