VIDOR Jótékonysági Félmaraton

VIDOR Jótékonysági Félmaraton Szeptember 5-én ismét megrendezik Nyíregyházán az Electrolux VIDOR Jótékonysági Félmaratont, valamint a családi Vidor-ka Futást a Vidám Gyermekekért. A sportolás és versenyzés élménye mellett nemes célért állnak rajthoz a futók: nevezésükkel a Beteg Gyermekekért Alapítványt támogatják. A nevezési díjból befolyt összeget pedig a versenyt szervező Electrolux a futók száma szerint megduplázza.

 

 

A félmaraton résztvevői minden nevezési díjból 1000 forinttal járulnak hozzá a Nyíregyházi Jósa András Kórház Gyermeksebészeti Osztálya részére kíméletes sebészeti beavatkozáshoz szükséges laparoszkópiás eszköz megvásárlásához. A nevezési díjból befolyt összeget pedig az Electrolux a futók száma szerint megduplázza. A műszert a Beteg Gyermekekért Alapítvány segítségével kapja meg a kórház.

A verseny szeptember 5-én, szombat reggel Nyíregyháza főteréről, a Kossuth térről indul. A félmaratont futóknak több mint 21 kilométeres távot, a Vidorka futamra nevezőknek 3 kilométert kell megtenniük. Minden célba érkező befutócsomagot kap ajándékba. A helyszíni nevezés reggel fél héttől lehetséges, a futóverseny 9 órakor kezdődik. A szervezők különféle kísérő programokkal várják a versenyen indulókat és a szurkolókat. Tíz órától a legkisebbeknek rendeznek vetélkedőt, 11 órától Kaláka koncertet hallgathatnak az érdeklődők.

VIDOR Jótékonysági FélmaratonA Vidor Fesztivál keretében megrendezett futóversenyt az Electrolux Lehel Kft.-vel közösen Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. rendezi, a szakmai segítségről a Nyírségi Futók Sportegyesület gondoskodik. A verseny fővédnöke Alessio Bonfanti, az Electrolux Lehel Kft. nyíregyházi gyárának igazgatója, valamint Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. A tavalyi futóverseny sikere alapján a jótékonysági sportrendezvényt a jövőben is folytatni szeretné az Electrolux.

Az Electrolux VIDOR jótékonysági futóversenyre minden sportolni vágyót szeretettel várunk! A futókat a verseny után frissítő turmixra is meghívja az Electrolux.

Az előnevezés és a verseny részleteiről, a kísérő programokról az alábbi linken tájékozódhat:

http://nyifuse.hu/versenyeink/versenyeink-2015/23-ii-vidor-felmaraton