Csütörtökön indul a LeszFeszt

Csütörtökön indul a LeszFeszt Meglepetésekkel és lemezbemutatókkal is készülnek a fellépők és a szervezők. 107 előadó fogja csütörtöktől vasárnapig szórakoztatni a Lesz Feszt fesztivál közönségét, Kisvárdán. A legnagyobb közönségkedvencek és az idei év nagy felfedezettei is ott lesznek a július 6-án délután kezdődő eseményen.

 

 

Az elektronikus zenét kedvelő különösen készülnek már Sander van Doorn különleges showjára. Idén hét zenei helyszínen, a legkülönbözőbb zenei stílusok előadóival várjuk a közönséget. Soha ekkor nagyságrendű esemény nem volt még a tudomásunk szerint a környéken – emlékeztet Dr. Török László, fesztiváligazgató.

A fesztivál híre időközben bejárta a világot is. Egy angol oktató alkalmazás, a Xeropan fesztivál témájú leckéje kapcsán 181 ország nyelvtanulói mélyíthették a tudásukat fesztivál témában a Lesz Feszt videójának segítségével.

Mindenkit arra biztatok, hogy jöjjön el és pár órára vagy akár három napra, és kapcsolódjon ki. Biztos vagyok benne, hogy megtalálja a hozzá közel álló zenei kínálatot és nem fogja megbánni az aki velünk tart – invitálta a zenekedvelőket Dr. Török László.

A fesztiválhelyszín már épül, előkerült a legendás 2015-ben készült, azóta sokat látott fesztivál zászló is, ami már-már kabalája lett a Lesz Fesztnek. A fesztiválozók a Facebookon és a leszfeszt.hu-n találhatják meg az aktuális híreket, információkat.

 

Csütörtökön indul a LeszFeszt

 

A három nap fellépői:

MOL Nagyszínpad: Ganxsta Zolee és a Kartel, a Wellhello, Majka és Curtis, Ocho Macho, Punnany Massif, Tankcsapda, Vad Fruttik, Emir Kusturica és zenekara, Halott Pénz

A T-Systems Rockszínpadon lemezbemutatóval készül az Üllői Úti Fuck, Fellép: Karmapirin, Supernem, Nagyferó és a Beatrice, Ossian, Rómeó Vérzik, Radar, Prosectura, Hiperkarma, Depresszió, Bëlga, Alvin és a Mókusok, Szükségállapot, The Silver Shine, Auróra, FISH!, Leander Kills és az AWS.

Riska Sátor: Pierre Maddox, DJM, Newl and Zola, Purebeat, DJ Sarkady, Monkeyneck, DJ Budai, Belocca, Jackwell, Dj Szecsei

Hell Aréna: Sander Van Doorn, VASCO, The Biebers, New Level Empire, Roberto Rios x Dan Spars, Sterbinszky and Walston, Minimyst, Spoon 21, Drop The Cheese, Yamina and Süly, DJ Dominique, Carbonfools, Soulwave, Cloud 9+, Chris Lawyer, Edo Denova

OTP Eklektika Sziget: Kory, Szüret Utcza, Dorombal, Kócos Cirkusz, Maszkura és a Tücsökraj, Ordiman, Varázsszakáll, Ferenczi György és a Rackajam, colorStar, Vodi, Kardos Horváth János, Csángálló, Óperentzia

Nicolaus Vodka Crossroads Stage: Önkontroll, Emma Undressed, Before the Last, Dóra és a Felfedezők, Folk Fusion, Éva Presszó, Boss Mags, Sorbon Sexual, Yulius 25, Bad Habit, Sensus, Half Note City, Frogshow, Jurij, Kell! Még! 1, Szabadon, Lepillantóküllő, Periscope, Jégtörők, Keleti Front, Mystical Plants, Pán Péter, Fatal Error

NHSZ ContraStage: Black Stage, Artézis, No Dress Code Acoustic, Ukulele Trió, Tram Buli’n, Snapsz, Tibi a hegyről, Very Take Band, Tik-Tak, Muzsik és Volkova, Mixolid Trió, Lancelot, Szextett, Tünde és Pila, Rokk Brothers, RealMen, ZHC, Moon of Soul.

 

A sokszínű zenei stíluskínálat mellett cirkuszi artisták, breaktáncosok, tűzzsonglőrök, graffitys performance, a Kisvárdai Csellisták rendhagyó örömzenélése és még mindig titkos meglepetése is színesíti majd a hangulatot.