világítástechnika

A LED világítás eszközei: tudj meg mindent a LED spot GU10 izzókról

Nálad milyen izzók vannak a fali, mennyezeti, függő-, álló- vagy asztali lámpákba tekerve? Remélhetőleg már rég áttértél a LED technológia remekeire, és kihasználod azok előnyeit. Ha nem, akkor sürgősen tedd meg, még a spotlámpák esetén is!

 

Napelemes világítás télen

A kerti szolár, azaz napenergiával működő lámpatulajdonosok között felmerülhet a kérdés, hogy mi a teendő ezekkel a lámpákkal a téli időszakban. Ezek a lámpatípusok speciális akkumulátorral felszereltek. Az összegyűjtött napfényt energiává átalakítva ebben tárolják, és a sötét időszakban a lámpák ebből az áramból világítanak. Napjaink legmodernebb világítástechnikai megoldásáról van szó, amelynek üzemeltetési költsége nulla.

Hasznos tippek a konyhai világítás korszerű kivitelezéséhez

A konyhai világítás kapcsán alkalmazott megoldásainkat időnként célszerű újragondolni, ezáltal is növelve kicsit a helyiségben töltött percek hangulatát. Pontosan ennek kapcsán igyekszünk tippeket adni a cikk keretei között.

A kültéri világítás korszerű megoldása Lutec lámpákkal

A Lutec márkanév egyre inkább ismerősen csenghet a fényforrások és lámpatestek világában, és ez egyáltalán nem a véletlen műve. Olyannyira, hogy mi magunk is fontosnak tartottuk külön cikket szentelni a Lutec lámpák előnyeinek és hasznosságának.

 

Feliratkozás RSS - világítástechnika csatornájára