Jégszobor és hölgykoszorú Valentin-napra

Február 14-én ünnepeltük Bálint napját, vagy ahogyan világszerte ismerik, a Valentin-napot. Nyíregyházán már egy nappal korábban elkezdődött az ünnepség, több helyszínen szerveztek látványos programokat az ünnepelni vágyóknak.

 

A Krúdy Gyula Art Mozi és Rendezvénycentrum szervezésében február 13-án délelőtt 10 órától a Korzó Üzletház előtti területen jégszoborfaragásra kerül sor, melyre a járókelők mellett az iskolás és óvodás csoportok is kíváncsiak voltak. Valentin napi formációkat és mesefigurákat faragtak ki a jégtömbökből a profi jégszobrászok.

 

Péntek délután 15 órától a Városi Művelődési Központ szervezte meg a Korzó földszintjén a Nyíregyházi Hölgykoszorú fellépését, melyet sokak kedvence, a musical énekes Mészáros Árpád Zsolt és az Y2K tánccsoport produkciója követett.

 

Közben szerelmes verseket és lufikat osztogattak a világirodalomból ismert szerelmespárokna öltözött hostessek. A rendezvény alatt az üzletház másik szárnyában az egyik helyi rádió kívánságműsort, valamint „villámesketést" tartott Mindezt tombolasorsolást zárta, ahol értékes nyeremények, többek között egy két személyes utazás is kisorsolásra került.

 

Február 14-én, szombaton pedig délután 14 órától 18 óráig zajlott a „Korzó, a szíved csücske" című játék résztvevői próbálhatták ki szerencséjüket az üzletközpontban. 15 órától a 2. emeleti összekötő hídon lévő színpadon a Mandala Dalszínház musical összeállítását hallgathatta a közönség.

 

 

Kovács Tünde