Nagyot ölelt a Danubius Pirítós

Nagyot ölelt a Danubius PirítósFurcsa látvány fogadta azokat, akik ma reggel a Danubius Rádió közelében jártak. A főként fiatal lányokból álló tömeg szinte rátapadt az üvegfalú stúdióra és csak arra vártak, hogy Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János megölelje őket. A fiúk ugyanis meghirdették a "Nagy ölelés" napot.

 

 

 

Volt olyan, aki 300 km-ről érkezett, volt, aki csak a szomszéd utcából, de olyan is akadt, aki a metrómegállótól szaladt át egy ölelésre. Persze nemcsak a fiúkat, egymást is megölelték az emberek, hiszen Balázsék a mai napot a nagy ölelelés napjának nevezték ki.

Nagyot ölelt a Danubius Pirítós

Természetesen a műsorvezetők maguk is kimentek az utcára, a szembejövőket megölelelték, és tartották a kapcsolatot azokkal, akik vidéken öleleték meg egymást.

Nagyot ölelt a Danubius Pirítós

"Mostanában annyi negatív hírt hallottunk és annyi embert láttunk lehajtott fejjel, szomorúan, hogy úgy döntöttünk, megpróbálunk egy picit segíteni, hogy visszataláljanak egymáshoz. Nemcsak Budapestet, de az egész országot arra biztattuk, hogy öleljék meg egymást. Nagy örömünkre rengeteg visszajelzést kaptuk különböző városokból, hogy ők is nagy ölelést tartottak." - mondta Sebestyén Balázs.

Nagyot ölelt a Danubius Pirítós

Az akció hihetetlen sikerén felbuzdulva a Danubiusos srácok úgy döntöttek, hogy ezentúl több hasonló eseményt is szerveznek.